Καστοριά:Αυτοσχέδιες κρεμάλες στην εξέδρα των επισήμων

By on 11/11/2011
ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝΔύο αυτοσχέδιες κρεμάλες τοποθέτησαν άγνωστοι στην εξέδρα των επισήμων που στήθηκε στην Καστοριά ενόψει των σημερινών εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης, στο άκουσμα ότι ο Φίλιππος Πετσάλνικος επρόκειτο να είναι ο νέος πρωθυπουργός της χώρας.

 

Πηγή:e-ptolemeos.gr

 

Βλέπετε ο εκ των μακροβιότερων βουλευτών της Βουλής, ο οποίος μονοπωλεί την «πράσινη» βουλευτική έδρα της ακριτικής πόλης, κατέχει μόνιμη θέση στην εξέδρα των επισήμων. Γι’ αυτό και οι εμπνευστές της συμβολικής κίνησης, ετοίμασαν τις κρεμάλες για τον «παραλίγο» πρωθυπουργό, θέλοντας να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για τη νέα υποδούλωση που ζει η χώρα και ο λαός, με ευθύνη των δύο μεγάλων κομμάτων και κυρίως των …ισόβιων βουλευτών.

 

Η ενδεχόμενη «πρωθυπουργοποίηση» του προέδρου της Βουλής, ως γνωστόν προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι προειδοποίησαν τον απερχόμενο πρωθυπουργό ότι δεν πρόκειται να δεχτούν τον «εκλεκτό» του στη θέση του πρωθυπουργού.

 

Η πρωτότυπη αυτή αντίδραση σημειώνεται σε μια ιστορική μέρα για την Καστοριά, η οποία γιορτάζει την 99η επέτειο της απελευθέρωσης από τον τουρκικό ζυγό. Οι φωτογραφίες με τις δύο κρεμάλες στην άδεια εξέδρα που στήθηκε μπροστά στην πρώην νομαρχία Καστοριάς, είναι ενδεικτικές.

 

Για την ιστορία να σημειωθεί ότι ο αντιδήμαρχος Καστοριάς, Παύλος Κενανίδης, έδωσε εντολή στη Δημοτική Αστυνομία να απομακρύνει τις κρεμάλες, που «απειλούν» όσους έφεραν τη χώρα και το λαό σ’ αυτή την κατάσταση.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: