Σιάτιστα:Λειτουργία του Τελωνείου τρεις φορές την εβδομάδα

By on 08/11/2011
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥΤη διαβεβαίωση πως το τελωνείο της Σιάτιστας θα συνεχίσει να λειτουργεί τρεις ημέρες την εβδομάδα, εξασφάλισε χθες, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011, η Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου, κατά τη διάρκεια της συνάντησης της με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου.

 

Η κ. Ορφανίδου κατάστησε σαφή προς στον κ. Οικονόμου την αναγκαιότητα συνέχισης λειτουργίας του τελωνείου της Σιάτιστας, τόσο για την εξυπηρέτηση της οικονομικής δραστηριότητας της περιοχής, λόγω  της γούνας και των εξαγωγών της, όσο και άλλων γειτονικών περιοχών, όπως των Γρεβενών.

 

Πηγή:ΕΡΑ

 

Επίσης τόνισε πως το Δημοτικό Συμβούλιο έχει πάρει την απόφαση παραχώρησης του απαραίτητου χώρου στο ΒΙΟ.ΠΑ, προκειμένου να μειωθεί το κόστος λειτουργίας και παρέδωσε στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών ψηφίσματα και αποφάσεις όλων των παραγωγικών τάξεων.

 

Η συνέχιση λειτουργία του τελωνείου Σιάτιστας τρεις φορές την εβδομάδα αντιμετωπίστηκε καταρχήν θετικά από την Δήμαρχο Βοΐου, αλλά και τη γενική γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας, Δήμητρα Γεωργακοπούλου- Μπάστα, που ήταν  παρούσα στη συνάντηση και υποστήριξε τη συνέχιση λειτουργίας του τελωνείου.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: