Πληθαίνουν οι παράνομες κεραίες στην Κοζάνη

By on 25/06/2008

Πληθαίνουν οι παράνομες κεραίες στην Κοζάνη


Θυροκολλήθηκε τελικά από την Πολεοδομία Κοζάνης η αναφορά για την εγκατάσταση της κεραίας εταιρίας κινητής τηλεφωνίας στην οδό Κασομούλη, καθώς μετά από αυτοψία διαπιστώθηκε ότι είναι παράνομη, αφού δε δόθηκε η σχετική άδεια εγκατάστασης από την Πολεοδομία. Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πολεοδομίας, Θόδωρο Θεοδωρίδη στην περίπτωση αυτή δίνεται προθεσμία ενός μήνα στον ιδιοκτήτη της οικοδομής για να αποσύρει την κεραία, διαφορετικά όπως επισήμανε η Πολεοδομία θα προβεί στην «αποξήλωση» της παράνομης κεραίας.

Για την κεραία εταιρίας κινητής τηλεφωνίας στην οδό Κασομούλη, που γειτνιάζει σε δύο δημοτικά σχολεία, δύο νηπιαγωγεία και έναν παιδικό σταθμό, έχει ήδη υποβληθεί μήνυση στην Ασφάλεια Κοζάνης, η οποία μετά και από τη δημοσιοποίηση έχει προχωρήσει την παράλληλη έρευνα. Εν τω μεταξύ η Πολεοδομία Κοζάνης έχει ζητήσει από τις αρμόδιες υπηρεσίες να την ενημερώσουν αν έχουν δοθεί άδειες για τη χρήση συχνοτήτων στην πόλη της Κοζάνης και σε άλλες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, καθώς έχουν διαπιστωθεί και άλλες κεραίες, όπως αυτή στην Πλατεία Λασσάνης, όπου δεν έχει δοθεί η σχετική άδεια εγκατάστασης.

Αναδημοσίευση απο : ert.gr

One Comment

  1. 2659.τοξοτινα

    25/06/2008 at 09:36

    αν δεν έχουν άδειες καλά κάνουν και τις ξηλώνουν. όμως το θεωρώ και λίγο κορο'ι'δία το να ''βγαίνουμε '' και να διαμαρτυρόμαστε για τις κεραίες και από την άλλη να αγοράζουμε στα παιδιά μας κινητό τηλέφωνο και να διαμαρτυρόμαστε ότι δεν έχουμε και καλό σήμα. !dodge %-6

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: