Tο ψήφισμα του ΕΣΥΝ ενάντια στη νομιμοποίηση της χρήσης των ναρκωτικών

By on 05/05/2015

Το ψήφισμα του Εθνικού Συμβουλίου Κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ), ενέκρινε ομόφωνα το ΔημοτικόΣυμβούλιο του δήμου Εορδαίας κατά την τελευταία συνεδρίαση την περασμένη Τρίτη. Με το ψήφισμα αυτό, το οποίο κατέθεσε η δημοτική σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Χόλμπα Αντωνία, το Δημοτικό Συμβούλιο καταδίκασε «όσους πρωτοστατούν – όπως αναφέρει το ψήφισμα – στη διοργάνωση» του ναρκω – φεστιβάλ, που θα γίνει στην Αθήνα στις 9 Μάη, όπου ανάμεσα στους διοργανωτές είναι η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και ο Τομέας Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης «καταδικάζει κάθε προσπάθεια για τη νομιμοποίηση της χρήσης ναρκωτικών και στέκεται απέναντι σε όσους, με τη δράση τους και την ανοχή τους, υπερασπίζονται την αντιεπιστημονική θέση για το διαχωρισμό των ναρκωτικών σε “σκληρά και μαλακά”».

Παράλληλα, το παράρτημα του ΕΣΥΝ στην Πτολεμαΐδα συνεχίζει να καταθέτει το ψήφισμα σε φορείς της περιοχής (Εργατικά Σωματεία, Συλλόγους Γονέων, Συλλόγους Εκπαιδευτικών, Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής μας, κ.α.).

Οποιοσδήποτε φορέας μπορεί να έρθει σε επαφή με το παράρτημα του ΕΣΥΝ στην Πτολεμαΐδα στο [email protected]

ΕΣΥΝ ΨΗΦΙΣΜΑ για 9 ΜΑΗ νομιμοποιηση χρήσης κάνναβης

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!