Κινηματογραφικό τριήμερο στην Κοζάνη

By on 28/11/2006

«Το πέρασμα» του Δημήτρη Σταύρακα σήμερα το βράδυ στην Κοζάνη


Με την προβολή της ταινίας «Το πέρασμα» του Δημήτρη Σταύρακα, σήμερα Τρίτη στις 9 το βράδυ, ξεκινούν στην Κοζάνη οι περιφερειακές εκδηλώσεις του 47ου Φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Στο κινηματογραφικό τριήμερο που συνδιοργανώνουν η Κινηματογραφική Λέσχη Κοζάνης το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Κοζάνης θα προβληθούν επίσης, αύριο Τετάρτη στις 9 το βράδυ η ταινία «DON’T COME KNOCNING» (Μην ξαναγυρίσεις) του Βίμ Βέντερς και την Πέμπτη στις 9 το βράδυ η ταινία «RESΡIRO» (Ανασαίνω) του Emmanuele Crialese. ΟΙ ταινίες θα προβληθούν και τις τρεις ημέρες στο κινηματοθέατρο «Ολύμπιον» και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Χορηγός προβολής είναι το Δίκτυο ΕΡΑ Δυτικής Μακεδονίας.

Στην Φλώρινα ολοκληρώνονται σήμερα οι προβολές ταινιών του 47ου Φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Η τελευταία ταινία, που θα προβληθεί στις 9 το βράδυ στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας, είναι «Ο γιος του φύλακα» του Δημήτρη Κουτσιαμπασάκου.

Εν τω περιφερειακές εκδηλώσεις του 47ου Φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, θα φιλοξενήσουν τα Γρεβενά από αύριο Τετάρτη 29 Νοεμβρίου έως το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και η Καστοριά από 1 έως 3 Δεκεμβρίου.

Πηγή : ert.

2 Comments

 1. 659.open20h

  28/11/2006 at 22:17

  χαρα σ'αυτούς που έχουν χρόνο και τις βλέπουν
  πολύ ζορίζομαι που δεν μπορώ……..

 2. 640.eltzk

  28/11/2006 at 22:52

  Πολυ χαίρομαι γι αυτό ελπίζω να μπορέσω να πάω.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: