Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες των εξετάσεων στα λύκεια της Κοζάνης

By on 20/06/2009

Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες των εξετάσεων στα λύκεια της Κοζάνης


Καλύτερες επιδόσεις για τους υποψηφίους από το Νομό Κοζάνης σε σύγκριση με την περυσινή χρονιά δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από τα αποτελέσματα των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, τα οποία ανακοινώθηκαν χθες το πρωί στα Λύκεια ολόκληρης της χώρας. Φυσικά, όπως κάθε χρόνο, η ανακοίνωση των βαθμολογιών έγινε δεκτή με ανάμικτα συναισθήματα χαράς, αλλά και απογοήτευσης, από τους επιτυχόντες και τους…αποτυχόντες, οι οποίοι, όμως, έχουν πάντα μια δεύτερη ευκαιρία!

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κοζάνης Κοσμάς Σαββιλωτίδης σημείωσε πως «από το πρωί όλοι οι υποψήφιοι έμαθαν τους βαθμούς τους από τα σχολεία τους και νομίζω πως πλέον αυτό που απομένει είναι να επιλέξουν σε ποια σχολή θα εισαχθούν, αφού πρώτα συμπληρώσουν τα μηχανογραφικά δελτία.

Η συμπλήρωσή τους θα γίνει από την 1η μέχρι και τις 20 Ιουλίου στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου θα υπάρχει ειδική επιτροπή για να ενημερώσει με τον καλύτερο τρόπο τους μαθητές, αλλά και τους γονείς. Όσο για τους αριστούχους της περιοχής μας, ακόμη δεν γνωρίζουμε πολλά στοιχεία, κάτι που θα συμβεί τις αμέσως επόμενες ημέρες. Ωστόσο, μια πρώτη εικόνα δείχνει ότι σαν Νομός Κοζάνης πήγαμε καλύτερα από την περυσινή χρονιά, το ποσοστό επιτυχίας της οποίας ήταν στο 74%. Πιστεύω πως θα έχουμε, λοιπόν, ένα καλύτερο ποσοστό τη φετινή χρονιά…».

πηγή: Πρωινός Λόγος

One Comment

  1. 4929.spyrusb

    22/06/2009 at 20:53

    Συγχαρητήρια στην Αλεξάνδρα Αρβανιτάκη απο το Φιλώτα,μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ ΠτολεμαÀδας.Συγκέντρωσε 19.824 μόρια και είναι η πρώτη στο νομό Κοζάνης και ίσως σε όλη την Ελλάδα!

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: