Συνάντηση εργασίας για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

By on 30/08/2012

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012, στην αίθουσα η Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς συνάντηση εργασίας για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

 

Την Περιφέρεια εκπροσώπησε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, κ. Αντωνιάδης Ιωάννης, ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών, κ. Οικονομίδης Πασχάλης, ο Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, κ. Πιτσέλης Ζήνων και η ΑΝΚΟ.

 

Από την πλευρά της Καστοριάς παρών ήταν οι Αντιπεριφερειάρχες της, Δημήτρης Σαββόπουλος και Πασχάλης Χαρούμενος, η Βουλευτής Καστοριάς, κα. Αντωνίου Μαρία, ο Δήμαρχος Καστοριάς, Νεστορίου και Αντιδήμαρχος Ορεστίδος, υπηρεσιακοί παράγοντες, καθώς και άλλοι φορείς της Καστοριάς.

 

Στόχος της σύσκεψης ήταν η κατάθεση απόψεων από όλους τους φορείς σχετικά με τις δράσεις που σχεδιάζουν για την επόμενη χρονική περίοδο ώστε να ενταχθούν στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2011-2014 και ταυτόχρονα ο καλύτερος δυνατός συντονισμός τους, ώστε να υπάρχει αποτελεσματικότητα στις δράσεις και αξιοποίηση όλων των αναπτυξιακών μέσων και εργαλείων.

 

Οι άξονες στους οποίους θα κινείται το επιχειρησιακό πρόγραμμα είναι: το Περιβάλλον και η ποιότητα ζωής, η κοινωνική μέριμνα, η υγεία, η εκπαίδευση, η δια βίου μάθηση, ο πολιτισμός και αθλητισμός, η οικονομία και απασχόληση καθώς και η βελτίωση της διοικητικής ικανότητας και της οικονομικής κατάστασης της Περιφέρειας.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: