Αθλητικός Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ: Ανακοίνωση για τους προπονητές των υποδομών

By on 24/08/2012
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣΟ Αθλητικός Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας  του με τους προπονητές κ. ΜΙΧΑΛΗ ΑΣΒΕΣΤΑ στα αγωνιστικά τμήματα του Παιδικού και Προπαιδικού (παιδιά γεννημένα το 1997 – 2000)  και τον κ. ΤΣΙΑΝΑΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ στις Ακαδημίες (παιδιά γεννημένα το 2001 – 2005) και στο αγωνιστικό τμήμα του Εφηβικού.

 

Το Δ.Σ., γνωρίζοντας τις απαιτήσεις του αθλήματος και δουλεύοντας χρόνια με τμήματα υποδομών, αποφάσισε να συνεργαστεί με τους παραπάνω προπονητές θεωρώντας ότι είναι καταξιωμένοι και έμπειροι στο χώρο του μπάσκετ, με επαρκή τεχνογνωσία και φιλοδοξίες.

 

ΑΣΒΕΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ: Καθηγητής Φυσικής Αγωγής του Α.Π.Θ. με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση, κάτοχος ταυτότητας Α1 Εθνικής κατηγορίας,
Προπονητής των ομάδων:
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (ανδρικό-παιδικό-ακαδημίες)
ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (κορασίδες-ακαδημίες)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (προπαιδικό-ακαδημίες)
Γ.Σ.Κ. ΛΑΣΣΑΝΗΣ (ανδρικό-εφηβικό, Πρωταθλητής Εφήβων ΕΚΑΣΔΥΜ 2005)
Α.Σ. ΒΕΛΒΕΝΤΟ (ανδρικό-εφηβικό-ακαδημίες, Πρωταθλητής Ανδρών Α΄ ΕΚΑΣΔΥΜ το  2008/09 – άνοδος στη Γ’ Εθνική, Ανδρικό Γ’ Εθνική Κατηγορία 2009/10)
ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ (ακαδημίες).
Συμμετοχές στα ΔΙΕΘΝΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης καθώς και σε καλοκαιρινά CAMP (2000, 2008).

 

ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ: Απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση, κάτοχος επαγγελματικής άδειας προπονητή.
Προπονητής των ομάδων:
ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ (εφηβικό-παιδικό-ακαδημίες, 2008-2012)
Υπεύθυνος Προπονητής Κλιμακίων Αναπτυξιακού Προγράμματος
Ε.Ο.Κ. – ΕΚΑΣΔΥΜ (2008-2009)

 

Ο Σύλλογός μας τους καλωσορίζει στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ και τους εύχεται καλή δουλειά και πολλές επιτυχίες!

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: