Πυρκαγιές στη Δυτική Μακεδονία

By on 06/01/2016

Στις 16:19 σήμερα (06/01/2016), η Υπηρεσία μας κλήθηκε για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε εστιατόριο – ψητοπωλείο, στην Τ.Κ. Φούφα του Δ. Εορδαίας. Στο συμβάν επενέβησαν 8 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 3 οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στον εξοπλισμό της επιχείρησης. Για το ανωτέρω περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Πτολεμαΐδας.

Στις 09:35 σήμερα (06/01/2016), η Υπηρεσία μας κλήθηκε για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε διπλοκατοικία, στην Τ.Κ. Τοιχιού του Δ. Καστοριάς. Στο συμβάν επενέβησαν 5 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 2 οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο εσωτερικό της οικίας. Για το ανωτέρω περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Καστοριάς

Στις 15:45 σήμερα (06/01/2016), η Υπηρεσία μας κλήθηκε για κατάσβεση δασικής πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε δασική περιοχή στην Τ.Κ. Αχλάδας του Δ. Φλώρινας. Στο συμβάν επενέβησαν 3 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 1 όχημα. Από την πυρκαγιά κάηκαν 30 στρέμματα δασικής και χορτολιβαδικής έκτασης. Για το ανωτέρω περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Φλώρινας.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: