Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης – Παρουσίαση Κάρτας Ευχών – Δράση «ΠΑΣΧΑ 2023»

By on 07/04/2023

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης καθώς προσεγγίζουμε χρονικά τη γιορτινή πασχαλινή περίοδο, προετοιμάζεται με την κοινωνική του ομάδα να ολοκληρώσει την Μεγάλη Τετάρτη 12/4/23 τη δράση παράδοσης δεμάτων, που περιλαμβάνουν 22 διαφορετικά είδη διατροφής, για τις μέρες των εορτών του Πάσχασε οικογένειες συμπολιτών της διπλανής πόρτας με οικονομική δυσκολία.

Στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης μας «ΠΑΣΧΑ 2023», παρουσιάζουμε την κάρτα ευχών που προορίζεται να προσφερθεί ως ευχαριστήριο σε όλους τους επαγγελματίες της περιοχής που μας στηρίζουν, καθώς και σε όλους τους συμπολίτες μας που συμβάλλουν και αυτοί, ενώ κρατούν την καθόλα σεβαστή ανωνυμία τους.

Στο θέμα της φετινής κάρτας του Συλλόγου, αναδεικνύουμε ακόμη μια φορά το Αρχοντικό Γεωργίου Τιάλιου που μας φιλοξενεί, έχοντας επιλέξει να εστιάσουμε στα σκαλιά που κοσμούν με γκιούμια και βασιλικούς την εξωτερική του όψη.

Την κάρτα ολοκληρώνει πλουτίζοντας την, το μήνυμα ισχυρού συμβολισμού που εμπεριέχει και μας έχει απλόχερα χαριστεί από τον ποιητή της Κρητικής μουσικής παράδοσης και φίλο του συλλόγου, Λουδοβίκο των Ανωγείων.

Την μοιραζόμαστε μαζί σας και σας ευχόμαστε καλή Μεγάλη Εβδομάδα, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: