Σύλληψη υπόπτου για τις διαρρήξεις στην Εορδαία

By on 18/01/2011
ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣTα τελευταία γεγονότα στην πόλη της Πτολεμαΐδας, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας με επιδρομές αγνώστων σε σπίτια και καταστήματα, που έχουν στόχο να αφαιρέσουν χρήματα και κοσμήματα, έχουν σημάνει συναγερμό στις Αστυνομικές Αρχές, που καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των επιτήδειων.

 

Χθες Δευτέρα, προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση ένας 22χρονος αθίγγανος, ο οποίος συνελήφθη από τους άντρες του τμήματος κατηγορούμενος για διάπραξη κλοπών.

Πηγή:eordaia.org

 

Τον νεαρό, που έρχεται με το αγροτικό του αυτοκίνητο από τη γειτονική Φλώρινα ως μικροπωλητής πουλώντας διάφορα είδη, αναγνώρισαν κάτοικοι της Άρδασσας, που  είχαν ήδη πέσει θύματα ληστείας και καταθέτοντας τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά του, καθοδήγησαν σωστά τους αστυνομικούς, οι οποίοι συνέλαβαν ως ύποπτο τον 22χρονο.

 

Ο 22χρονος κρατείται στο Τμήμα και ανακρίνεται, ενώ ήδη τρία άτομα αναγνώρισαν στο πρόσωπό του το ληστή του σπιτιού τους.

 

Μέχρι αυτήν την ώρα πάντως η έρευνα συνεχίζεται, χωρίς ο κατηγορούμενος να αποδέχεται τα όσα του καταμαρτυρούν, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχουν «συνδράμει» στο έργο του και συνεργοί.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: