Συνάντηση αντιπροσωπείας του Βελβεντού με τον Yπουργό Eσωτερικών

By on 22/03/2011

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥΣυνάντηση με τον Yπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Ραγκούση, είχαν  χθες στις 18:00 στην πρωτεύουσα αντιπροσωπεία Βελβεντινών δημοτών με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Μ.Κ.Ο «Κοινωνίας των Πολιτών του Βελβεντού», κ. Μανώλη Στεργίου, και  μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Πολιτών Βελβεντού, της Νεολαίας Βελβεντού και της Κίνησης  Γυναικών Βελβεντού.


Η συνάντηση η οποία έγινε παρουσία των τριών τοπικών κυβερνητικών Βουλευτών (κ. Κουκουλόπουλος, κ. Αθανασιάδης και κ. Βλατής) διήρκησε περί την μία ώρα και αφορούσε το πάγιο αίτημα της Βελβεντινής κοινωνίας για αυτόνομη παρουσία του Δήμου Βελβεντού στον αυτοδιοικητικό χάρτη.

Ο κ. Ραγκούσης άκουσε τους τρεις βουλευτές οι οποίοι στήριξαν τις θεσεις της αντιπροσωπειας και το αίτημα της και, αφού του παρατέθηκαν τα επιχειρήματα από πλευράς των Βελβεντινών αντιπροσώπων, αναγνώρισε τις ιδιαιτερότητες και την σταθερή αναπτυξιακή πορεία του Βελβεντού, ενώ στάθηκε και στην αξιοθάυμαστη επιμονή της Βελβεντινής κοινωνίας στο αγώνα με αίτημα έναν ανεξάρτητο Δήμο.

Παρ’ όλα αυτά επισήμανε πως η χρονική συγκυρία δεν ενδείκνυεται για κάποια αλλαγή στο εν λόγω νόμο,  αφού λόγω του σύντομου χρόνικού διαστήματος της εφαρμογής του μέχρι στιγμής, δεν μπορεί να γίνει ακόμα ασφαλή αξιολόγηση της πορείας του Καλλικράτη.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: