Συλλήψεις σε Φλώρινα και Κοζάνη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών 

By on 15/11/2021

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί σε περιοχή της Φλώρινας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών 

Συνελήφθησαν  προχθές (13-11-2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, δύο (2) ημεδαποί, μία 19χρονη γυναίκα και ένας 20χρονος άνδρας,  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.  

Συγκεκριμένα, προχθές το μεσημέρι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από προαναφερόμενους αστυνομικούς στους ανωτέρω, βρέθηκαν να κατέχουν από κοινού και κατασχέθηκαν -3- αυτοσχέδια τσιγάρα ακατέργαστης κάνναβης και ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης. 

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου Φλώρινας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, υποβλήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί σε περιοχή της Κοζάνης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών 

Συνελήφθησαν στις  12-11-2021 το απόγευμα σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 53 και 55 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από προαναφερόμενους αστυνομικούς στους ανωτέρω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά -7,1- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, -2,3- γραμμάρια ηρωίνης και -3- δισκία χαπιών, που εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν.

 

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: