Συλλήψεις σε Κοζάνη και Φλώρινα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

By on 25/05/2020

Σύλληψη 41χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Κοζάνης, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη στις 24-05-2020 το πρωί, σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 41χρονος ημεδαπός, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με οδηγό τον ανωτέρω και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε προς το εσωτερικό της Χώρας 37χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εισήλθε παράνομα στη χώρα. Επιπλέον, στην κατοχή του 41χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Το ανωτέρω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Σύλληψη 21χρονου ημεδαπού στη Φλώρινα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες (23-05-2020) το μεσημέρι στη Φλώρινα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, 21χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε οικίες του ανωτέρω σε περιοχές της Φλώρινας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ένας πλαστικός τρίφτης και δύο δισκία χάπια, που εμπίπτουν στη νομοθεσία περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας, ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: