«Κρύβοντας την αλήθεια σκοτώνεις το έθνος σου…….» του Αλέξανδρου Γεωργιάδη

By on 25/06/2019

Αυτό το πολιτικό κατεστημένο με όλα τα κόμματα που το πλαισιώνουν μηδενός εξαιρουμένου είναι η αιτία της καταστροφής της πατρίδος μας , του υπερδανεισμού που ακολούθησε και την παράδοση Εθνικής Κυριαρχίας στους Δανειστές του με τα Μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις, έχοντας φέρει το μεγαλύτερο τμήμα του Ελληνικού λαού σε κατάσταση λιμοκτονίας με 4 εκατομμύρια ανέργους, στρατιά αυτοχείρων, με ανύπαρκτη κρατική πρόνοια και με μόνες υπαρκτές τις προοπτικές επιδείνωσης στα σχέδια του.

Αυτό το πολιτικό κατεστημένο επειδή ουσιαστικά υπηρετεί τους τραπεζίτες και εργάζεται για αυτούς δεν φθάνει που μας φόρτωσε  δις ευρώ χρέος εμάς και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας για να σώσει τις τράπεζες…. Τώρα ετοιμάζεται και να ξεπουλήσει την Γή σου και την ιδιοκτησία σου και να σε κάνει ξένο στον τόπο σου. Αυτό το πολιτικό κατεστημένο σε βλέπει σαν τεράστιο φοροφυγά και ετοιμάζεται να σου επιτεθεί γιατί θέλει να σου τα πάρει όλα , αυτό έχει σκοπό και στόχο…….

Εσύ όμως Έλληνα έχεις έναν τεράστιο πλούτο που στον κρύβουν τεχνηέντως πολιτικοί,κόμματα,ΜΜΕ  και εξουσίες και μπορείς όλα αυτά να τα πολεμήσεις αρκεί να ενημερωθείς σωστά όπως πρέπει και όχι από τα ΜΜΕ της διαπλοκής και της παραπληροφόρησης….ήρθε η ώρα που πρέπει να δώσεις πολύ μεγάλη  προσοχή αυτήν την ύστατη στιγμή του έθνους σου και πριν ακόμη πας προς την κάλπη της 7ης Ιουλίου σε παραθέτω όλα τα στοιχεία και τις αποδείξεις του τεράστιου αυτού απελευθερωτικού εργαλείου σου …..

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ

Ο ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..

 ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ………..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Κοζάνης

<<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>>.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: