Κινητοποιήσεις από την ΕΛΜΕ Κοζάνης για τις συγχωνεύσεις σχολείων

By on 09/02/2011

ΕΛΜΕΣε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αφού η ΕΛΜΕ Κοζάνης προγραμματίζει συμβολική κατάληψη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της εκπαίδευσης με τις συγχωνεύσεις και τις καταργήσεις σχολικών μονάδων.

Η ακριβής ώρα, όπως και οι λοιπές λεπτομέρειες της κινητοποίησης δεν έχουν οριστεί ακόμα.
Πηγή: Πρωινός Λόγος


Όπως επεσήμανε σχετικά ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ν. Κοζάνης κ. Σπύρος Περδικάρης:

«Σήμερα το βράδυ (σ.σ. χθες) έχουμε προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο όπου και θα συζητηθεί και το θέμα των συγχωνεύσεων – καταργήσεων σχολικών μονάδων.

Υπάρχει μια πρόταση από την ΟΛΜΕ προκειμένου να προχωρήσουμε όλες οι τοπικές διευθύνσεις σε συμβολική κινητοποίηση – παράσταση διαμαρτυρίας στις κατά τόπους περιφέρειες. Η μορφή της κινητοποίησης δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, αλλά θα έχει προφανώς τη μορφή παράστασης διαμαρτυρίας».

Να σημειωθεί επίσης, ότι έχουν ολοκληρωθεί οι απαιτούμενες επαφές της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης με τους κατά τόπους εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, άρα και με την ΕΛΜΕ Κοζάνης.

Από την πλευρά της  ΕΛΜΕ θα συνεχίσει τον κύκλο επαφών της με συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, με παρουσία σε αντίστοιχες γενικές συνελεύσεις σχολείων, εφόσον βέβαια προσκαλεστούν.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: