Η «λύση» στο Σκοπιανό …..γράφει ο Βασίλης Λιάνας

By on 01/07/2018

Αλήθεια ξέρετε πόσο θα ήθελα και εγώ να τους φωνάξω προδότες, αναξιοπρεπείς και ανθέλληνες ; μα αυτή τη φορά δεν πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι τους.

Μεγάλωσα στην Μακεδονία . Ναί στην Δυτική Μακεδονία μάλιστα ! ( στην περιοχή της Κοζάνης ) αυτή που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδας και όχι στην σχετικά νέα Δυτική Βόρεια Μακεδονία. Βέβαια καμία σημασία δεν έχει το τι θα πω εγώ και ο υπόλοιπος κόσμος οι υπογραφές έπεσαν, η Κυβέρνηση απέδειξε στους γείτονες αλλά και σε όλη την Ευρώπη πως είναι ικανή στην διπλωματία. Υποτίθεται ότι έλυσε ένα θέμα που χρόνια ταλάνιζε την κοινωνία μας. Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ αυτοεξευτελίστηκε,  αλλά αυτό δεν είναι αρκεί στον Ελληνικό λαό , θα βρεθούν και άλλοι ανεύθυνοι που θα διεκδικήσουν μια καρέκλα στις επόμενες εκλογές.

Η φαιδρή εικόνα του κ. Τσίπρα με τη γραβάτα-δώρο του κ. Ζάεφ δεν επιτρέπει κανένα απολύτως σχόλιο για τα γιγαντιαία ψέματα που τη συνόδευσαν. Εντάξει λοιπόν κ.Τσιπρα μέχρι εδώ, οι Έλληνες δεν έχουν πάθει ανοσία στην ανοησία . Και προσβάλλονται όταν στην θέση του πρωθυπουργού τους αντικρίζουν, δυστυχώς έναν αδίστακτο υποκριτή , επικεφαλής ενός κυνικού θιάσου.

Ελπίζω αυτή η ανοικτή πληγή να επουλωθεί όσο το δυνατό πιο σύντομα. Προς το παρόν ο Αλέξης Τσίπρας είναι ακόμα Πρωθυπουργός της χώρας.

Η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ υγιής όταν βρισκόταν Αριστερά από το κέντρο. Το λάθος δεν έγινε τώρα. Το λάθος έγινε το 2015. << Σχόλιο του Γιάννη Ρουσόπουλου>> 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: