Εθιμοτυπική επίσκεψη του Αστυνομικού Δ/ντή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο ΕΒΕ

By on 21/03/2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΟ ΕΒΕΟ Πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης, κ. Χρήστος Σάββας, και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής υποδέχθηκαν, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης, το νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο κ. Βάιο Χονδρό, στον οποίο ευχήθηκαν εγκάρδια κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε για την προάσπιση της ασφάλειας των πολιτών της περιοχής μας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που αναπτύχθηκε ο κ. Σάββας ενημέρωσε τον κ. Γενικό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, μεσούσης της οικονομικής κρίσης, οι επιχειρήσεις του Νομού.

Ιδιαίτερα στάθηκε σε αυτό του παραεμπορίου που αποτελεί μάστιγα για το υγιές εμπόριο και δυστυχώς λαμβάνει καθημερινά τεράστιες διαστάσεις και ζήτησε την συμβολή και της Ελληνικής Αστυνομίας για την πάταξη του φαινομένου, που επιφέρει σοβαρό πλήγμα στη ορθή λειτουργία της αγοράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο Πρόεδρος, όσο και τα μέλη της ΔΕ δεν παρέλειψαν να εκφράσουν στον κ. Γενικό τα θερμά τους συλλυπητήρια για τους δύο ήρωες αστυνομικούς της ομάδας «Δίας» που χάθηκαν πρόσφατα τόσο άδικα, πάνω στην εκτέλεση του καθήκοντος, προκαλώντας συγκίνηση στο πανελλήνιο και επαναφέροντας στο προσκήνιο την ανάγκη πάταξης με κάθε εφικτό τρόπο της ολοένα διογκούμενης εγκληματικότητας στη χώρα μας, που αποτελεί πραγματική απειλή για την κοινωνία μας και την ανάπτυξή της.

Από την πλευρά του ο Γενικός Αστυνομικός Δ/ντής ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο και τα μέλη της Δ.Ε και διαβεβαίωσε ότι η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται περισσότερο από ποτέ  σε εγρήγορση για την εκτέλεση του δύσκολο και σημαντικού έργου της .
Η συνάντηση έληξε με επίδοση από τον πρόεδρο του ΕΒΕ στον εκλεκτό επισκέπτη του καθιερωμένου εθιμοτυπικού αναμνηστικού δώρου με το σήμα και την επωνυμία του Επιμελητηρίου Ν. Κοζάνης.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: