Διαγωνισμός Αφίσας Erasmus

By on 23/01/2011

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ERASMUS

 

Το γραφείο Erasmus καλεί όσους φοιτητές  νιώθουν δημιουργικοί να καταθέσουν τις ιδέες τους για την δημιουργία αφίσας προώθησης του προγράμματος Erasmus .

 

Η αφίσα που θα επιλεχθεί θα συμμετάσχει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό Eracon 2011 και θα  αποτελεί την επίσημη αφίσα Erasmus του ΤΕΙ Δυτικής  Μακεδονίας.

 

Θέμα: Erasmus poster

Πηγή:teikoz.gr

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Αφίσας:

 

Τα έργα θα πρέπει να υποβληθούν ψηφιακά σε cd-rom σε μορφή Tiff, eps, pdf στα 300 dpi. Όπως επίσης και σε ανοιχτό αρχείο Quark Xpress, In Design, Photoshop, Illustrator, Corel Draw στο γραφείο Erasmus.

 

Οι αφίσες θα πρέπει να έχουν μέγεθος A3 (29.72 x 41.91 cm)

 

Η τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί είναι ελεύθερη , αλλά το έργο δεν πρέπει να περιέχει εικόνες, φωτογραφίες, πρόσωπα, εμπορικά σήματα, διακριτικά γνωρίσματα ή άλλα στοιχεία για τα οποία ο διαγωνιζόμενος δεν έχει την άδεια χρήσης και δεν μπορεί να παραχωρήσει άδεια δημοσίευσης, χρήσης, αναπαραγωγής, έκδοσης και εκμετάλλευσης.

 

Θα πρέπει να αναγράφεται η λέξη Erasmus, με οποιαδήποτε γραμματοσειρά και χρώματα.

 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε σύνθημα στην αγγλική γλώσσα που να έχει να κάνει με την ευρωπαϊκή κινητικότητα. Κάποιες  λέξεις που χαρακτηρίζουν το πρόγραμμα Erasmus είναι: ευρωπαϊκή διάσταση, κινητικότητα, εκπαίδευση, απασχόληση

 

Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός  στα χρώματα.

 

Καταληκτική ημερομηνία για υποβολή της αφίσας: 18 Μαρτίου 2011

 

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί  βεβαίωση συμμετοχής

 

Γραφείο Erasmus
Τηλ: 24610 68065
https://erasmus.teikoz.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: