Πρόσκληση του πολιτιστικού συλλόγου Κοζάνης «οι Μακεδνοί»

By on 24/01/2008

«Άσπρα καράβια τα όνειρά μας…»


Αυτός είναι ο τίτλος του μουσικού αφιερώματος που έχει ετοιμάσει το χορωδιακό τμήμα του πολιτιστικού συλλόγου Κοζάνης «οι Μακεδνοί» για τον σπουδαίο συνθέτη και στιχουργό Γιάννη Σπανό την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008 και ώρα 8:30 μ.μ. στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης.
Στο μουσικό αυτό αφιέρωμα που έχει ετοιμάσει ο υπεύθυνος της χορωδίας κ. Βαγγέλης Βέττας μαζί με τα μέλη του τμήματος, θα εμφανιστεί και ο ίδιος ο συνθέτης. Μαζί του στη σκηνή η συντοπιτισσά μας Καλλιόπη Βέττα η οποία με την υπέροχη φωνή της θα θυμίσει μελωδίες αγαπημένες.
Ένα αφιέρωμα μέσα από το οποίο θα ταξιδέψουμε μουσικά σε μεγάλες επιτυχίες που σηματοδότησαν εποχές, με τραγούδια ανεξίτηλα στο πέρασμα του χρόνου.
Ο εξαιρετικός μουσικοσυνθέτης Γιάννης Σπανός που έχει πλουτίσει την ελληνική δισκογραφία με τα σπουδαία του τραγούδια θα βρίσκεται την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008 στην Αίθουσα Τέχνης μαζί με την Καλλιόπη Βέττα για μία και μοναδική συναυλία.
Μία συναυλία στην επιτυχημένη πορεία του στο ελληνικό τραγούδι που χαρακτηρίζεται από τραγούδια που φανερώνουν την εξαιρετικής μελωδικότητας γραφή του.
Το μουσικό αφιέρωμα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης και είναι μία συνδιοργάνωση του πολιτιστικού συλλόγου «οι Μακεδνοί», του Δήμου Κοζάνης και της ΔΕΠΑΚΠΚ.

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.

One Comment

  1. 659.οpen20h

    25/01/2008 at 18:10

    μπράβο στον Βαγγέλη για την προσπάθεια
    μην την χάσετε γιαπρακούλια…..

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: