Άνοιξε τις πύλες της η 23η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση στα Κοίλα

By on 24/09/2007

Άνοιξε τις πύλες της η 23η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση στα Κοίλα

Ως βασικό στόχο να υλοποιηθεί η δεύτερη φάση των υποδομών στον εκθεσιακό χώρο με νέο κτίριο 1500 τετρ. μέτρων στα Κοίλα Κοζάνης περιέγραψαν τόσο ο Πρόεδρος του Εκθεσιακού όσο και ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε κύριοι Παναγιώτης Αποστολίδης και Χρήστος Σάββας κατά την διάρκεια των ομιλιών τους στα εγκαίνια της 23ης Εμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας που έγιναν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Νομάρχης Κοζάνης κ. Γιώργος Δακής ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε ότι η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας μπορεί και οφείλει να αποτελέσει έναν περιφερειακό μοχλό προσέλκυσης ισχυρών εμπορικών επισκεπτών.

Στην 23η Έκθεση Δυτική Μακεδονίας που θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 και μισή το πρωί μέχρι τις 10 και μισή το βράδυ, εκατόν δέκα εκθέτες σε 150 περίπτερα, σε 6.500 τετραγωνικά μέτρα κλειστού και ανοιχτών χώρων περιμένουν τους επισκέπτες της έως και την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου. Αναδημοσίευση από ptolemaida.net

One Comment

  1. 659.οpen20h

    27/09/2007 at 13:56

    Περισσότερους από 20.000 επισκέπτες υποδέχτηκε η φετινή 23η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας που έκλεισε χθες της πύλες στην Κοζάνη.
    Ο πρόεδρος του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Αποστολίδης μιλώντας σήμερα στο Δίκτυο της ΕΡΑ Δυτικής Μακεδονίας υπογράμμισε, ότι τόσο οι επισκέπτες όσο και οι εκθέτες έμειναν ευχαριστημένοι από την διοργάνωση σημειώνοντας αρκετές εμπορικές συμφωνίες.
    Ο κ. Αποστολίδης εξέφρασε ωστόσο την πικρία του για τη μη συμμετοχή και άλλων φορέων και επιχειρήσεων από γειτονικούς νομούς της Δυτικής Μακεδονίας θέμα για το οποίο θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα συζητήσεις.
    Ο Πρόεδρος του Εκθεσιακού Κέντρου σημείωσε επίσης, πως ζητούμενο της έκθεσης είναι η διείσδυσή της στις γειτονικές βαλκανικές χώρες και σε αυτήν την κατεύθυνση δρομολογήθηκε η διοργάνωση της βαλκανικής έκθεσης, για την οποία απαιτείται συνδρομή από όλους.
    Τέλος, ο κ. Αποστολίδης ανακοίνωσε την προετοιμασία διοργάνωσης κλαδικής έκθεσης με είδη υγιεινής, μπάνιου και οικοδομικών υλικών για την οποία υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τους επιχειρηματίες της περιοχής, ενώ σύντομα θα πραγματοποιηθεί και η κλαδική έκθεση για την προβολή των τοπικών προϊόντων από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: