ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.

By on 21/07/2006

ΟΙ ΠΟΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΙΕΠΡΕΨΑΝ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ

Εξαιρετικές εμφανίσεις και υποσχέσεις για το μέλλον έφεραν από τη Πάτρα οι πολίστες του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.

Η ομάδα των ανδρών του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΟΖΑΝΗΣ, η οποία αγωνίζεται στη Γ' Εθνική κατηγορία, κέρδισε επάξια τη παραμονή της στη κατηγορία, παίρνοντας τη τρίτη θέση στο όμιλο. Κέρδίσε τα 3 από τα 5 παιχνίδια στους αγώνες που έγιναν στην Πάτρα, το τριήμερο από τις 14 – 16 Ιουλίου.

Στον όμιλο συμμετείχαν έξι ομάδες, οι οποίες και αγωνίστηκαν μεταξύ τους. Οι άλλες 5 ομάδες, εκτός του Ποσειδώνα Κοζάνης ήταν: A.O. ΓΕΡΑΚΑ, Ν.Ο. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ, Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ και ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Κοζανίτικης ομάδας με όλους τους αντιπάλους έχουν ως εξής:

Ν.Ο. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 9-12

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ 8-7

Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 8-4

Α.Ο. ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 12-3

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ 13-8

Όλες όμως ανεξαιρέτως οι εμφανίσεις, της ομάδας ήταν άριστες, με ποιο σπουδαίο το στοιχείο της ομοψυχίας. Η «παλιά φρουρά» έδεσε απόλυτα με τη «νεολαία», δίνοντας τις καλύτερες υποσχέσεις για το μέλλον στο κολυμβητήριο της Πάτρας «ΠΕΠΑΝΟΣ».

Από τον όμιλο τελικά προκρίθηκαν και θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση οι ομάδες του Αργοστολίου και του Γέρακα, με στόχο την άνοδό τους στη Β’ Εθνική, ενώ την κατηγορία αποχαιρέτησε ο ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ.
Το προπονητικό δίδυμο του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Δημήτρης Τσικγιρλιώτης και Δημήτρης Τζιάτζος, έμεινε απόλυτα ευχαριστημένο με τις σπουδαίες εμφανίσεις της ομάδας, την οποία αποτελούσαν οι παρακάτω υδατοσφαιριστες:

Πούτας Δημήτρης, Μαρκόπουλος Γιώργος, Καλογιάννης Θόδωρος, Κορέλας Θωμάς, Χαραχλές Βαγγέλης, Ραχωβίτης Νίκος, Κουρκουμέλης Γεράσιμος, Τσολάκης Γιάννης, Παπασταθόπουλος Γιώργος, Τσολάκης Κώστας, Κουρκουμέλης Χριστόδουλος, Μήτιας Κωστας, Πατίκας Κώστας, Πεχλιβανίδης Τάσος.

Την αποστολή συνόδευσε ο έφορος Υδατοσφαίρισης του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Μήτιας Ιωάννης.

[Submitted by open20h]

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: