Πολύνεκρο ατύχημα στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα προς Κοζάνη – video

By on 14/09/2011

TΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ

Δύο νεκροί και εννέα σοβαρά τραυματίες, όλοι τους τσέχοι τουρίστες που έκαναν διακοπές στη χώρα μας, είναι  ο απολογισμός του σοβαρού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε έξω από τα Γρεβενά.

 

Το γκρουπ των 21 τσέχων τουριστών, μεταξύ αυτών και οικογένειες με μικρά παιδιά, επέστρεφε με μίνι μπας από τα Ιωάννινα, όπου είχε πραγματοποιήσει ημερήσια εκδρομή.

 

Πηγή:tanea.gr

 

 Στην Εγνατία Οδό, στη γέφυρα Καλαμίτσι, στο ύψος του κόμβου Γρεβενών, ένα ΙΧ αυτοκίνητο χτύπησε στο πίσω μέρος του το μίνι μπας, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και να συρθεί για αρκετά μέτρα στην άσφαλτο.

 

Ακολούθησε πανικός, ενώ ο δρόμος έκλεισε για περίπου δύο ώρες. Τα σωστικά συνεργεία αλλά και προσωπικό του νοσοκομείου Γρεβενών απεγκλώβισαν τους τσέχους τουρίστες, ενώ κάποιοι από τους σοβαρά τραυματίες μεταφέρθηκαν  και σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

 

Δείτε το video στο forum: https://www.giapraki.gr/%84%CE%AC%CE%B6/view/6041

 

 Aκολουθεί το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

 

 

Την 14-09-2011 και ώρα 17.00, στην Εγνατία Οδό στη γέφυρα Καλαμίτσι πλησίον ανατολικού κόμβου Γρεβενών και στον κλάδο με κατεύθυνση από Ιωάννινα προς Κοζάνη (θέση 158 χιλ.), έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα των θανάσιμο τραυματισμό δύο ατόμων και των τραυματισμό άλλων εννέα ατόμων.

 

Συγκεκριμένα,  Ι.Χ.Ε αυτ/το,  προσέκρουσε στο πίσω μέρος λεωφορείου Τσεχίας, μάρκας Mercedes 21 θέσεων, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να εκτραπεί εντός της οδού, να τραυματισθούν θανάσιμα δύο άτομα και να τραυματισθούν επίσης άλλα εννέα άτομα, όλοι υπήκοοι Τσεχίας επιβάτες του λεωφορείου.

 

Τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Γρεβενών, προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Γρεβενών.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: