- Συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός στην Πτολεμαΐδα για κατοχή ηρωίνης
- Εξιχνιάστηκαν ληστεία και κλοπές που διαπράχθηκαν με τη μέθοδο του εναγκαλισμού σε βάρος ηλικιωμένων σε περιοχές της Κοζάνης
- Σύλληψη τριών ημεδαπών σε περιοχή της Κοζάνης για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών
- Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την εβδομάδα από 04-07-2022 έως 10-07-2022
Σύλληψη αλλοδαπού για μεταφορά λαθρομετανάστριας και πλαστογραφία πιστοποιητικών
Συνελήφθη χθες (11-02-2013) τις βραδινές ώρες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, στα Κορέστεια Καστοριάς, 45χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για μεταφορά αλλοδαπής, μη νόμιμης μετανάστριας και πλαστογραφία πιστοποιητικών.
Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος οδηγός μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας 27χρονη ομοεθνή του, μη νόμιμη μετανάστρια, η οποία είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας, στερούνταν νομίμων εγγράφων εισόδου και παραμονής και κατείχε πλαστό διαβατήριο.
Ομοίως, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι και ο 45χρονος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας και έφερε διαβατήριο με πλαστά αποτυπώματα σφραγίδας.
Κατασχέθηκαν:
το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
δύο (2) κινητά τηλέφωνα και
δύο (2) πλαστά διαβατήρια.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
0 comments