ΡΑΓΙΖΟΥΝ και οι πέτρες – «Δεν θα αντέξω πολλή ώρα ακόμα»: Τα τελευταία λόγια του 17χρονου πριν ξεψυχήσει

By on 15/09/2015

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί την οικογενειακή τραγωδία

«Αντώνη πεθαίνω. Δεν θα αντέξω πολλή ώρα ακόμα». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του αδικοχαμένου 17χρονου λίγα λεπτά μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε από τον 15χρονο φίλο του.

«Βάστα γερά φίλε μου. Μη φύγεις» του είπε ο κολλητός του φίλος, που παρά τις προσπάθειες, δεν πρόλαβε να σπρώξει τον 15χρονο δράστη όταν τον είδε να οπλίζει την κυνηγετική καραμπίνα

Η μαρτυρία του πατέρα ενός φίλου των δύο παιδιών

Κρατώντας το τραύμα με το χέρι του έκανε δυο βήματα προς το μέρος της κοπέλας του που έκλαιγε, έσκυψε προς το μέρος της και με όση δύναμη του είχε απομείνει τη φίλησε στο πρόσωπο.

Τα επόμενα δευτερόλεπτα σωριάστηκε στο έδαφος.

Είχε προηγηθεί έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των δυο εφήβων λόγω της συνήθειας του δράστη να παρενοχλεί επίμονα τα κορίτσια του χωριού. Το ποτήρι ξεχείλισε όταν ο 15χρονος δράστης πείραξε την κοπέλα του 17χρονου θύματος με αποτέλεσμα να λογομαχήσει με το θύμα επειδή του ζήτησε να είναι πιο ευγενικός με το γυναικείο φύλο.

Η μεταξύ τους διαφωνία “άναψε τα αίματα” με αποτέλεσμα οι δυο φίλοι να πιαστούν στα χέρια. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, ο 15χρονος ένιωσε προσβεβλημένος που αν και αθλητής στο kick boxing, δεν κατάφερε να νικήσει τον 17χρονο.

Τότε ήταν που έφυγε από τον προαύλιο χώρο του σχολείου και κατευθύνθηκε προς το σπίτι του θείου του. «Τώρα θα δεις», φώναξε ο νεαρός στο θύμα. Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί το κακό που θα συνέβαινε λίγη ώρα αργότερα, όταν ο 15χρονος πήρε το αυτοκίνητο του θείου του και την καραμπίνα που βρισκόταν στο σπίτι για να πάρει εκδίκηση.

Όταν έφτασε στο σχολείο έβαλε την καραμπίνα ανάμεσα στα κάγκελα και πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής.

Όταν ο 17χρονος έπεσε στο έδαφος ο 15χρονος είπε στο θύμα: «Έλα τώρα αν τολμάς και δείρε με» και αμέσως τράπηκε σε φυγή, σύμφωνα με τις μαρτυρίες.

Ο κολλητός φίλος του θύματος, Αντώνης έτρεξε αμέσως προς το σπίτι του για να φωνάξει τον πατέρα του Χρήστο.

makeleio.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: