Σύντομο Δελτίο Τοπικών Ειδήσεων : Τρίτη 27/12/05

By on 27/12/2005

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

Ένας 54χρονος άνδρας έχασε την ζωή του τα ξημερώματα των Χριστουγέννων στο 45 χλμ. της ΕΓΝΑΤΙΑΣ στο ύψος του Βοσκοχωρίου Κοζάνης. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Προανάκριση διενεργεί η τροχαία Κοζάνης.

Ανάσα για τους οδηγούς που κινούνται από την Δυτ. Μακεδονία προς την Ήπειρο

Σημαντική διευκόλυνση στους οδηγούς που κινούνται από την Δυτική Μακεδονία προς την Ήπειρο παρέχει πλέον η παράδοση στην κυκλοφορία ενός εκ των τριών τμημάτων της ΕΓΝΑΤΙΑΣ από το Μέτσοβο μέχρι το Μικρό Περιστέρι μήκους 9 χλμ. με το οποίο παρακάμπτεται ένα μεγάλο μέρος των επικίνδυνων στροφών του παλαιού εθνικού οδικού δικτύου. Αυτό τόνισε μιλώντας στο Δίκτυο της ΕΡΑ Δυτικής Μακεδονίας ο Πρόεδρος της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ κ. Απόστολος Γούλας. Ο ίδιος για το τμήμα Αγ. Δημήτριος-Πολύμυλος Κοζάνης σημείωσε ότι καθυστέρησε λόγω αργοπορίας αποστολής της απόφασης του κεντρικού αρχαιολογικού συμβουλίου, θέμα ωστόσο που αναμένεται να λυθεί μέσα στην εβδομάδα.

Το τεχνικό πρόγραμμα στο δημοτικό Συμβούλιο Νεάπολης

Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Νεάπολης για το έτος 2006 κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Νεάπολης Δημοσθένη Μαυρίδη, που μίλησε στο Δίκτυο ΕΡΑ Δυτικής Μακεδονίας, το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου ανέρχεται στο ύψος των 8 εκατ ευρώ όσο ήταν και κατά το 2005. Ο κ. Μαυρίδης υπογράμμισε πως το τεχνικό πρόγραμμα είναι ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο.

www.ert.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: