Σύντομο Δελτίο Τοπικών Ειδήσεων : Κυριακή 04/12/05

By on 04/12/2005

“Ναι στις πολιτικές συμμαχίες που προωθούν το εργατικό κίνημα” είπε ο κ. Σπύρος Χαλβατζής

Κάθε συνεργασία του ΚΚΕ θα πρέπει να προωθεί το εργατικό κίνημα, να είναι σταθερή και να ενισχύει ένα ευρύτερο πνεύμα αντιϊμπερλιαστικής, αντιμονοπωλιακής δημοκρατικής συνείδησης και πάλης, είπε χαρακτηριστικά από την Κοζάνη όπου βρέθηκε χθες το μέλος του ΠΟλιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής, μιλώντας στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης με θέμα “Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση”. Ο κ. Χαλβατζής ξεκαθάρισε πως το ΚΚΕ δεν θεωρεί τις συνεργασίες και τις πολιτικές συμμαχίες αυτοσκοπό, ενώ το τελευταίο διάστημα, με την συμβολή του έχουν αναπτυχθεί συσπειρώσεις σε πολλούς τομείς, όπως στο αριστερό συνδικαλιστικό κίνημα, στο αντιπολεμικό φιλειρηνικό κίνημα, στις γυναίκες και στους αγρότες.

Δωρεάν σύνδεση και πρόσβαση όλων των νέων στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ ζητά το Κ.Κ.Ε.

Δωρεάν σύνδεση και πρόσβαση όλων των νέων, των μαθητών Λυκείου και ΤΕΕ, των φοιτητών, σπουδαστών, στο διαδίκτυο, καθώς και την κατάργηση της έμμεσης φορολογίας (του ΦΠΑ) στην αγορά των μέσων, των υλικών και των βιβλίων που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες, ζητά το ΚΚΕ με σχετική ανακοίνωσή του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η δωρεάν σύνδεση και χρησιμοποίηση του διαδικτύου, αποτελεί σύγχρονο δικαίωμα της νεολαίας που συνδέεται με το γενικότερο δικαίωμα στη μόρφωση χωρίς ταξικούς φραγμούς, στην ενημέρωση, στον ελεύθερο χρόνο και στον πολιτισμό.

Σεμινάριο στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα

Σεμινάριο με θέμα “Θεσμικό πλαίσιο των συμπράξεων Δημόσιου – Ιδιωτικού Τομέα σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, χρηματοοικονομικές παράμετροι των συμπράξεων” διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αύριο Δευτέρα στις 9:30 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “Διαπεριφερειακή Συνεργασία σε θέματα ανταλλαγής εμπειριών και τεχνογνωσίας σχετικά με έργα Συμπράξεων Δημόσιου – Ιδιωτικού Τομέα” που χρηματοδοτείται από το Interreg IIIC

Τα εγκαίνια του ΙΕΚ ορεινού Τουρισμού στο Νεστόριο Καστοριάς

Τα εγκαίνια του ΙΕΚ ορεινού τουρισμού στο Νεστόριο Καστοριάς, πραγματοποίησε σημερα ο Πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ΟΤΕΚ του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Κουσκούκης. Αύριο θα εγκαινιαστεί και ο ξενώνας της Μαθητικής Εστίας του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ Αντωνάκο.

www.ert.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: