Σύντομο Δελτίο Τοπικών Ειδήσεων :Κυριακή 5/3/06

By on 05/03/2006

Κορύφωση της Αποκριάς στην Κοζάνη

Κορυφώνονται σήμερα Κυριακή οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Κοζάνη. Από τις 11.30 το πρωί στην κεντρική Πλατεία θα εμφανιστούν ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Όμιλος Πέλλας «Ανατολική Ρωμυλία – Βόρεια Θράκη», Χορευτικά Τμήματα Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου «Αμύντας» Αμυνταίου, τα Χορευτικά Τμήματα Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρικού Φλώρινας και τα Χορευτικά Τμήματα του Δήμου Νικαίας Λάρισας. Στις 3 το μεσημέρι θα γίνει Παρέλαση Αρμάτων και ομάδων μεταμφιεσμένων και μετά το τέλος της Άναμμα του Κεντρικού Φανού από το Δήμαρχο Κοζάνης κ. Πάρι Κουκουλόπουλο.

Ανακοίνωση

Ο Δήμος Σιάτιστας και οι αντιστασιακές οργανώσεις διοργανώνουν εκδηλώσεις για την 63η επέτειο της Μάχης Φαρδυκάμπου. Ο εορτασμός θα γίνει στο χώρο της μάχης στις 9:30 θεία λειτουργία στο Ναό του Αγίου Δημητρίου, στις 11 επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο Φαρδυκάμπου στις 11:15 κατάθεση στεφάνων

Δημοπράτηση του έργου επισκευής Γυμνασίου Ποντοκώμης Δήμου Δημητρίου Υψηλάντη

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης για τη βελτίωση των εκπαιδευτικών υποδομών στο Νομό Κοζάνης, ο Νομάρχης Κοζάνης Ιορδάνης Ανδρεάδης υπέγραψε τη δημοπράτηση του έργου που αφορά την επισκευή και συντήρηση του Γυμνασίου Ποντοκώμης του Δήμου Δημητρίου Υψηλάντη. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 75.652,85 ευρώ. Το έργο είναι ενταγμένο στο ειδικό επιχειρησιακό πρόγραμμα Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης που χρηματοδοτείται από πόρους της ΔΕΗ. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό υλοποίησης αναμένεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2006.

www.ert.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: