Σύντομο Δελτίο Τοπικών Ειδήσεων : Κυριακή 12/2/06

By on 12/02/2006

Προστασία και ανάδειξη του όρους Μπούρινου

Υπεγράφη από το Δήμο Σιάτιστας η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου “Προστασία και ανάδειξη του όρους Μπούρινου – Φάση Β’”, με συμβατικό ποσό 702.280 ευρώ και με χρόνο διεκπεραίωσης του έργου 18 μήνες. Το συγκεκριμένο έργο, συνολικού προϋπολογισμού 724.000 ευρώ, είναι ενταγμένο στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας 2000 – 2006 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Προσανατολισμού και Εγγυήσεων.

Διημερίδα χειμερινού σκι

Διημερίδα επιμόρφωσης στα πλαίσια προώθησης του χειμερινού σκι, διοργανώνει σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα στο χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας Γρεβενών, το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών, η Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Κοζάνης, ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Κοζάνης. Η διημερίδα που ξεκινά σήμερα Κυριακή και ολοκληρώνεται αύριο Δευτέρα αφορά αδιόριστους καθηγητές φυσικής αγωγής και καθηγητές φυσικής αγωγής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Εισηγητής είναι ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Σταμάτης Τζιούφας.

Πρόσληψη επιμορφωτών στη ΝΕΛΕ της Ν.Α. Κοζάνης

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λαϊκής Επιμόρφωσης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του 2006 για τα προγράμματα επιμόρφωσης των Κέντρων Λαϊκής Επιμόρφωσης του Νομού ζητά επιμορφωτές που θα διδάξουν με σύναψη σύμβασης έργου. Η διάρκεια υποβολής των αιτήσεων είναι έως αύριο Δευτέρα. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ 24610 67434.

Δηλώσεις νομάρχη Καστοριάς για τον νεκρό κύκνο που βρέθηκε στην λίμνη

“Καμιά ανησυχία δεν πρέπει να παρατηρείται από ένα τυχαίο περιστατικό και ένα φυσιολογικό θάνατο πτηνού που συμβαίνει συχνά μάλιστα στην περιοχή μας όταν υπάρχουν τέτοια καιρικά φαινόμενα”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο νομάρχης Καστοριάς κ. Κωνσταντίνος Λιάντσης αναφορικά με τον νεκρό κύκνο που βρέθηκε χθες Παρασκευή στην λίμνη της Καστοριάς. Ο κ. Λιάντσης υπογράμμισε ακόμη ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει πανικός αλλά ούτε και εφυσηχασμός και επεσήμανε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα και έχουν δοθεί όλες οι οδηγίες έπειτα και από τις τελευταίες συσκέψεις που έχουν γίνει στην Νομαρχία σχετικά με την νόσο των πτηνών.

Δημοτικό Συμβούλιο ΠΑΣΟΚ Κοζάνης

Συνεδριάζει αύριο Δευτέρα στις 7 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο ΠΑΣΟΚ Κοζάνης στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στην Κοζάνη. Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης θα συζητηθεί η διαδικασία ανάδειξης υποψηφίων δημάρχου και νομάρχη.

Συνάντηση δημάρχου ΠτολεμαÀδας με τον υφυπουργό Παιδείας

Με τον υφυπουργό Παιδείας κ. Σπυρίδωνα Ταλιαδούρο θα συναντηθεί αύριο Δευτέρα στις 3:30 το μεσημέρι ο δήμαρχος Πτολεμαϊδας κ. Γρηγόρης Τσιούμαρης για να συζητήσει το θέμα σχετικά με την ίδρυση και λειτουργία πανεπιστημιακών σχολών και τμημάτων ΤΕΙ στην πόλη της Πτολεμαϊδας. Επίσης, θα συζητηθούν η κατασκευή βιοκλιματικού σχολείου στην Πτολεμαϊδα καθώς και η οργάνωση εκδήλωσης προς τιμήν της ευεργέτιδος της πόλης κας Χρίστινας Βούλγαρη.

www.ert.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: