Στα χέρια της Αστυνομίας επίδοξοι χρυσοθήρες

By on 14/11/2006

ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ!…


Μια παρέα πέντε ανδρών είχε ξεκινήσει για μια επιχείρηση ανεύρεσης λιρών … αλλά πριν προλάβουν να εντοπίσουν τις λίρες που αναζητούσαν τους πρόλαβε η αστυνομία, που βρήκε να κατέχουν παράνομα ανιχνευτές μετάλλων και διάφορά σκαπτικά εργαλεία, με αποτέλεσμα να μείνει μετέωρη η επιχείρησή τους.

Η σύλληψη των πέντε επίδοξων χρυσοθήρων έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας, στις 2 το πρωί, σε αγροτική περιοχή του Παλαιοχωρίου Γρεβενών που είναι γνωστή με την ονομασία «Χαλασμένη Στράτα», όταν αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού εγκλήματος της αστυνομικής διεύθυνσης Γρεβενών που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία ακινητοποίησαν τρία Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν πέντε άνδρες.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι κατείχαν παράνομα δύο (2) ανιχνευτές μετάλλων και διάφορά σκαπτικά εργαλεία, ενώ αφού οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών προέκυψε από την προανάκριση ότι όλοι μαζί είχαν χρησιμοποιήσει τα παραπάνω εργαλεία στην προσπάθειά τους να βρουν λίρες στην εν λόγω περιοχή.

Η Αστυνομία κατάσχεσε τους ανιχνευτές μετάλλων και τα σκαπτικά εργαλεία, ενώ οι πέντε άνδρες που συνελήφθησαν με τον σχηματισμό της εις βάρος τους δικογραφίας θα αποσταλούν στον εισαγγελέα Γρεβενών.

πηγή : εφημερίδα ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: