Τρίτη μέρα σήμερα του νέου αντικαπνιστικού νόμου

By on 03/09/2010

Τρίτη μέρα σήμερα του νέου αντικαπνιστικού νόμουΕπίσημη πρώτη χθες για τον νέο αντικαπνιστικό νόμο που όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής τον σέβονται απόλυτα τόσο οι καταστηματάρχες της Κοζάνης όσο και ο κόσμος που βγήκε χθες να πιει τον καφέ του χωρίς όμως να ανάψει –όπως είχε συνηθίσει – το τσιγάρο του.

Σε ρεπορτάζ που πραγματοποίησε χθες ο «Π.Λ.» στον κεντρικό πεζόδρομο και στις καφετέριες γύρω από το κέντρο της Κοζάνης, φάνηκε ότι υπήρξε πλήρης συμμόρφωση με το μέτρο κατά του καπνίσματος και οι θεριακλήδες δεν έδειξαν να προβληματίζονται ιδιαίτερα που δεν μπόρεσαν να ανάψουν το τσιγάρο τους, αφού ο καιρός ευνοεί και μπορούν κάλλιστα να το καπνίσουν και έξω.

Οι καταστηματάρχες ωστόσο κρούουν τον καμπανάκι του κινδύνου, λέγοντας πως αυτό το νέο μέτρο θα είναι και το τελειωτικό για τα μαγαζιά τους και πως σταδιακά ο κόσμος θα απομακρυνθεί και θα προτιμήσει να μείνει μέσα στα σπίτια του αντί να βγει έξω και να μην μπορεί να καπνίσει.

Σε ό,τι αφορά τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, ενημερωτικά κλιμάκια από υπηρεσίες της Νομαρχίας (υγειονομικό) αλλά και η δημοτική αστυνομία έκαναν χθες την εμφάνισή τους κάνοντας όλες τις απαραίτητες συστάσεις προς τους καταστηματάρχες, που αφορούσαν κυρίως την τοποθέτηση πινακίδων που να υποδεικνύουν ότι απαγορεύεται το κάπνισμα.

πηγή: Πρωινός Λόγος

2 Comments

 1. 1305.maraspr2

  05/09/2010 at 11:55

  Οσοι βγήκαν το Σάββατο βράδυ(μία μέρα μετά το συγκεκριμένο άρθρο) διαπίστωσαν ότι το παραπάνω άρθρο είναι 100% αναληθές. Όλα τα μπαρ είχαν τασάκια, & τα σταντ & γενικά δεν υπήρχε καμία διαφορά με κάποια άλλη μέρα.
  Ας μην δουλευόμαστε μεταξύ μας.
  Ο νόμος αυτός πολύ δύσκολα θα ισχύσει.
  !smo !smo

  [ διορθώθηκε [time=short]1283688232[/time] ]

 2. 7185.markothess

  05/09/2010 at 16:43

  Και την Πέμπτη το βράδυ,ακριβώς ίδια κατάσταση…!fire

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: