ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΘΥΜΑ ΤΡΟΧΑΙΟΥ

By on 23/11/2005

Θύμα τροχαίου ατυχήματος έπεσε ένας τροχονόμος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από λεωφορείο που έπεσε επάνω του, τη στιγμή που λάμβανε μέτρα κυκλοφοριακής ρύθμισης στον τόπο ενός τροχαίου με υλικές ζημιές.

Προχτές στις 7 το βράδυ στο 25ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κοζάνης-Βέροιας, ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καστοριάς με 66χρονο οδηγό, παρέσυρε τροχονόμο του Τμήματος τροχαίας Κοζάνης που λάμβανε κυκλοφοριακά μέτρα ασφάλειας σε προηγούμενο τροχαίο, καθώς και τον ιδιοκτήτη εταιρίας οδικής βοήθειας που είχε σπεύσει για την παραλαβή αυτοκινήτου που υπέπεσε νωρίτερα σε τροχαίο με υλικές ζημιές. Ο τραυματισθείς τροχονόμος μεταφέρθηκε στο νομαρχιακό νοσοκομείο Κοζάνης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν δύο κατάγματα στο πόδι του, για τα οποία μάλλον θα χρειαστεί εισαγωγή στο χειρουργείο. Πάντως, ο τροχονόμος βρίσκεται εκτός κινδύνου και η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Πολύ καλύτερη είναι η κατάσταση του ιδιοκτήτη της εταιρίας οδικής βοήθειας, ο οποίος δεν χρειάστηκε εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα τροχαίας Κοζάνης.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι τροχονόμος και ιδιοκτήτης εταιρίας οδικής βοήθειας φορούσαν χιτώνια με αντανακλαστικές επιφάνειες, οπότε ήταν ορατοί από τους οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων, ενώ το περιπολικό και το όχημα οδικής βοήθειας είχαν αναμμένους φάρους.

www.e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: