ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ

By on 16/06/2006

ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Διαδήλωση… πιθήκων στην Ινδία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας δάσκαλος πυροβόλησε τον πίθηκο που μπήκε στον κήπο του.

Ξέμειναν από… ονόματα!

Όχι το πρώτο, ούτε το δεύτερο, ούτε καν το τρίτο του παιδί περιμένει ένα ζευγάρι στο Βέλγιο. Για την ακρίβεια, σε λίγες ημέρες η σύζυγος θα φέρει στον κόσμο το 15ο τους παιδί και το πρόβλημά τους είναι ότι… έχουν ξεμείνει από ονόματα!

Γίνε virtual Υπουργός Οικονομίας!

Οι Γάλλοι ψηφοφόροι που πιστεύουν ότι θα τα κατάφερναν καλύτερα από τον υπουργό Οικονομικών Τιερί Μπρετόν στη διαχείριση μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε ένα παιχνίδι μέσω του ºντερνετ.

Μαύρο και κόκκινο δεν ταιριάζουν πάντα

Για το κάθε πράγμα υπάρχει ο κατάλληλος τόπος και χρόνος, υποστηρίζουν οι αρχές της Αυστραλίας που ζητούν να απαγορευτεί η λειτουργία οίκων ανοχής κοντά σε… κοιμητήρια.

Αυτο-εμπρηστής

Είδε και αποείδε ένας Σέρβος όταν αντίκρισε το ποσό που έπρεπε να πληρώσει στην Τροχαία προκειμένου να πάρει πίσω το αυτοκίνητό του, που το είχε πάρει ο γερανός αφού είχε παρκάρει παράνομα.

Μια γιαγιά σκέτο έργο τέχνης

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το πιο “ζωντανό” έκθεμα της τάξης των τελειοφοίτων της σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου του Λιντς ανήκει στην ευρηματική φαντασία μίας Ελληνίδας.

Μουσική αποκατάσταση της τάξης

Το δημοτικό συμβούλιο περιφέρειας του Σίδνεϊ εκτιμά ότι ένα CD με τραγούδια του Μπάρι Μανίλοου που θα ακούγεται από τα μεγάφωνα του χώρου στάθμευσης εμπορικού κέντρου, θα αποτρέπει τη συγκέντρωση στο χώρο αυτό ανεπιθύμητων μηχανόβιων και οδηγών αυτοκινήτων.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: