Φθηνότερο Internet για φοιτητές ! Είναι γεγονός !

By on 14/04/2006

Σήμερα μου ήρθε μια ειδοποίηση οτι ξεκίνησε η παροχή φθηνότερου Internet (ADSL) για φοιτητές πράγμα που με έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο και είμαι στην ευχάριστη θέση να το μοιραστώ μαζί σας. Πρόκειται για μια ριζοσπαστική ενέργεια η οποία μειώνει το κόστος απόκτησης ADSL γραμμής για φοιτητές στο μισό!

Δικαίωμα συμμετοχής στην προνομιακή ευρυζωνική υπηρεσία της δράσης ΔΙΟΔΟΣ έχουν οι προπτυχιακοί φοιτητές των ΑΕΙ και ΑΤΕΙ για χρονικό διάστημα ίσο με την προβλεπόμενη διάρκεια των σπουδών τους και μέχρι ένα έτος πέραν του χρόνου αυτού (ν + 1 χρόνια).
Για παράδειγμα, ένας προπτυχιακός φοιτητής του οποίου η διάρκεια φοίτησης του τμήματος του είναι τέσσερα (4) έτη, δικαιούται να απολάβει την υπηρεσία για τέσσερα συν ένα (4 + 1), σύνολο πέντε (5) χρόνια, από την έναρξη της φοιτητικής του ιδιότητας.
Επίσης, οι προπτυχιακοί φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου για έξι (6) έτη, ανεξαρτήτως τμήματος.
Τέλος, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές που παρακολουθούν πρόγραμμα με στόχο την απόκτηση Διπλώματος Ειδίκευσης δικαιούνται να μετέχουν στο πρόγραμμα για δύο (2) έτη και οι μεταπτυχιακοί υποψήφιοι διδάκτορες για τέσσερα (4) από την ημερομηνία της εγγραφής τους.

Για τις προσφορές των εταιριών κάντε κλικ εδώ : https://diodos.gsrt.gr/Packages.aspx

One Comment

  1. 659.open20h

    10/04/2006 at 22:15

    Επίσης, οι προπτυχιακοί φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου για έξι (6) έτη, ανεξαρτήτως τμήματος.

    όποιος έχει ήδη να τη δώσει σε μένα

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: