Υποψηφιότητα Κων/νου Κική

By on 28/03/2006

Νέα δεδομένα στο χώρο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης δημιουργεί η πρόθεση του γνωστού επιχειρηματία Κων/νου Κική να κατέλθει ως υποψήφιος Νομάρχης στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο κ. Κικής, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, κάτοχος Μάστερ και τελειόφοιτος στο τμήμα Διοίκησης επιχειρήσεων του Α.Π.Θ., έχει κάνει πολλαπλές μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ υπήρξε μόνιμος εισηγητής σεμιναρίων σε πλειάδα φορέων.

Σήμερα εργάζεται ως Διευθυντής παραγωγής και κοστολόγησης στην εταιρεία ΚΙΚΗΣ ΑΒΕΕ, όπου παράλληλα είναι πρόεδρος Δ.Σ και Διευθύνων σύμβουλος, όπως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Δ. Μακεδονίας TOP CHANNEL.

Σε ώριμη ηλικία (46 ετών) και πατέρας 3 παιδιών, εισέρχεται στον πολιτικό στίβο, θεωρώντας ότι εκτός της επιτυχούς του παρουσίας στον επιχειρηματικό τομέα, οφείλει να προσφέρει και στα κοινά.
Ήδη ξεκίνησε έναν κύκλο διαβουλεύσεων, με κατ’ ιδίαν επαφές και επισκέψεις, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε το ενδιαφέρον του στην κυβερνώσα παράταξη, ζητώντας τη στήριξή της.
Ο Κώστας Κικής θεωρεί εαυτόν ως φορέα νέων ιδεών και πρακτικών, τις οποίες χρειάζεται ο Νομός Κοζάνης και πιστεύει ότι ωρίμασαν οι συνθήκες για να ‘’γυρίσει σελίδα’’ στην περιοχή μας.

Πηγή : Εφημερίδα Πτολεμαίος

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: