Κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι του και τον βρήκε η γυναίκα του

By on 19/06/2015

Τέλος στη ζωή του με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο…
επιχείρησε να βάλει την Τρίτη ένας 29χρονος άνδρας από το Σέλερο της Ξάνθης.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του ThrakiToday.com, ο ίδιος επιχείρησε να αυτοκτονήσει μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στον οικισμό του Δήμου Αβδήρων για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Για καλή του τύχη ωστόσο έγινε αντιληπτός από τη σύζυγό του που τον εντόπισε κρεμασμένο και παρά το σοκ που υπέστη κατάφερε να βρει το κουράγιο να τον βοηθήσει. Ο παρολίγον αυτόχειρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και η απαραίτητη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και φαίνεται πως δεν βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή του.

Ο άτυχος άνδρας σώθηκε χάρη στο γεγονός ότι εντοπίστηκε άμεσα, ενώ φαίνεται πως αντιμετώπιζε προβλήματα και λάμβανε και φαρμακευτική αγωγή.

Το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί ουκ ολίγες απόπειρες αυτοκτονίας στην περιοχή, με πιο πρόσφατες αυτές που συνόδευσαν την αυτοκτονία του 26χρονου Χ.Τ.

Πρόκειται για τρεις διαδοχικές σχεδόν απόπειρες αυτοκτονίας. Μια νεαρή κοπέλα κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα παραισθησιογόνων χαπιών ωστόσο έγινε αντιληπτή, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και της έγινε πλύση στομάχου, ενώ ακόμη μια κοπέλα προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της βουτώντας από την Γέφυρα στον Κόσυνθο Και σε αυτή την περίπτωση η επέμβαση των Αρχών ήταν άμεση, με τους Πυροσβέστες να κατεβαίνουν στο ποτάμι και να την βγάζουν σώα από μέσα ενώ τέλος στη ζωή του αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση ο παρ’ ολίγον αυτόχειρας έγινε αντιληπτός και μεταφέρθηκε έγκαιρα στο Νοσοκομείο.

tromaktiko.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: