Νέα για την Εγνατία Οδό

By on 26/05/2006

Αρχές καλοκαιριού αναμένεται να λειτουργήσει ο πρώτος από τους 13 σταθμούς διοδίων που δημιουργούνται σε όλο το μήκος της Εγνατίας Οδού. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Αγγελιοφόρος», πρόκειται για τα διόδια στην περιοχή του Πολύμυλου (διάβαση Καστανιάς), οι εγκαταστάσεις των οποίων έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Μάλιστα έως τις αρχές του καλοκαιριού αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι προσλήψεις του απαιτούμενου προσωπικού για τη λειτουργία τους.

Όσον αφορά στον καθορισμό του ύψους του αντιτίμου των νέων διοδίων, που έχουν χωροθετηθεί στις γεωγραφικές ενότητες που καλύπτει ο αυτοκινητόδρομος, περίπου στα σύνορα των νομών, αυτός αποτελεί ευθύνη του ΥΠΕΧΩΔΕ και δεν έχει γίνει ακόμη.

3 Comments

 1. 576.Κατερίνα

  26/05/2006 at 08:32

  Βρε παιδιά, πού το είδατε ότι το ύψος των διοδίων θα είναι 4 ευρώ! Τίποτα τέτοιο μέσα στο κείμενο δε γράφει. Εκτός αν το λέει κάπου αλλού ο "Αγγελιοφόρος". ºσα ίσα διευκρινίζει ότι: "Όσον αφορά στον καθορισμό του ύψους του αντιτίμου των νέων διοδίων, που έχουν χωροθετηθεί στις γεωγραφικές ενότητες που καλύπτει ο αυτοκινητόδρομος, περίπου στα σύνορα των νομών, αυτός αποτελεί ευθύνη του ΥΠΕΧΩΔΕ και δεν έχει γίνει ακόμη". Μη παραπλανούμε τον κοσμο.

 2. 77.mmingos

  27/05/2006 at 10:48

  Όντως Κατερίνα δεν έχεις άδικο. Δεν θυμάμαι αλλά κάπου είχα διαβάσει οτι σταδιακά θα φτάσει τα 4 ευρώ… θα διορθώσω τον τίτλο. Ευκαιρία όμως ήταν για να ξεκινήσεις να συμμετέχεις και πάλι 😉

 3. 659.open20h

  27/05/2006 at 18:22

  τι ειναι 4 + 4 Ε για να γλυτώνεις την καστανιά
  σύρε έλα φιλάρες ………….
  κι όταν θα πάει 4 Ε…
  χώρια που αν σταματήσουμε στο ΑΛΤ για σουβλάκια τώρα που
  μεγάλωσαν τα παιδιά φτάνουμε τα 99

  γιατί οχι 100 ?
  ε ειναι πολλά ποιός θα τα φάει τόσα !

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: