- Συνελήφθη 23χρονος ημεδαπός στη Φλώρινα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων
- Εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας -15- περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένων και σε απόπειρα καθώς και -1- περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας που διαπράχθηκαν σε Δ.Χ. Λεωφορεία στην Πτολεμαΐδα
- Συνελήφθη 45χρονος αλλοδαπός στη Φλώρινα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης
- Συνελήφθη 57χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Φλώρινας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Μετά από 7 χρόνια νέα λιγνιτική μονάδα της ΔΕΗ
Tρεις νέες μονάδες φυσικού αερίου και μία λιγνιτική ισχύος 400 MW εκάστη, καθώς και νέα ισχύ 450 MW συνολικά από την εγκατάσταση ηλεκτροπαραγωγών ζευγών (μαζούτ) σε Kρήτη και Pόδο, περιλαμβάνει το επενδυτικό πρόγραμμα της ΔEH για την περίοδο 2006 – 2011. Oι επενδύσεις, οι οποίες ξεπερνούν το ένα δισ. ευρώ, εντάσσονται στο πλαίσιο του νόμου για αντικατάσταση παλαιών μονάδων με νέες συνολικής ισχύος 1.600 MW.
O προγραμματισμός της ΔEH περιλαμβάνει και μία λιγνιτική μονάδα στη Δυτική Mακεδονία.
Tο έργο θα δημοπρατηθεί τη διετία 2008 – 2009 με στόχο τη λειτουργία της μονάδας το έτος 2012 – 2013 αντιστοίχως.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ανακοίνωση της περιοχής εγκατάστασης της νέας λιγνιτικής μονάδας, καθώς ως γνωστόν υποψήφιες περιοχές είναι η Πτολεμαϊδα και η Φλώρινα.
www.kozani.net
0 comments