Η επική πρόταση γάμου ενός Ελληνα «ιππότη» από την Κοζάνη! (VIDEO)

By on 16/10/2015

Ο Κώστας αγαπά την Αθηνά, και όταν κατάλαβε ότι εκείνη είναι η αγάπη της ζωής του, αποφάσισε να της κάνει μια καθόλου συνηθισμένη πρόταση γάμου. Και όπως φαίνεται τα κατάφερε εξαιρετικά καλά.

Με τη βοήθεια της εταιρείας «YOUMEDIA» δημιούργησε ένα φιλμ μικρού μήκους, στο οποίο είναι ντυμένος ιππότης και παρουσιάζει τη διαδρομή του μέχρι να της ζητήσει να τον παντρευτεί. Εκανε κρυφά μαθήματα ιππασίας και τα ετοίμασε όλα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Το βίντεο προβλήθηκε σε κινηματογράφο της Κοζάνης όπου βρισκόταν η ανυποψίαστη κοπέλα, η οποία δάκρυσε και φυσικά είπε… (δείτε το βίντεο για να μάθετε).

Τι είπε ο… ιππότης για αυτή την περιπέτεια

«Όλα ξεκίνησαν τη στιγμή που κατάλαβα ότι η Αθηνούλα είναι αυτό που ψάχνω στη ζωή μου! Δε χρειάστηκε παρά μονάχα λίγες ώρες σκέψης για το πώς θα ήταν η ιδανική πρόταση γάμου. Σε αυτό το σημείο, έρχεται να προστεθεί ο Δημήτρης Χαρίτων και η YOUMEDIA. Πάνω στην αρχική μου ιδέα, ο Δημήτρης και η ομάδα του, με τη σκηνοθεσία και το σενάριο του, απογείωσε το όνειρο, κάνοντάς το πραγματικότητα. Με την ανησυχία να μην καταλάβει τίποτα η Αθηνα, ξεκίνησα τα μαθήματα ιππασίας στον όμιλο Άρτεμις στο χωριό Σκλήθρο της Φλώρινας, την ημέρα των γενεθλίων της.

Με τη βοήθεια του Νίκου (δάσκαλος ιππασίας) οι αρνητικές σκέψεις για το αν θα τα καταφέρω, απλώς έφυγαν! Περνώντας τώρα στην πρώτη μέρα των γυρισμάτων, το πρώτο που έχω να πω είναι: ΠΑΓΟΣ! Χάθηκα μέσα στη στολή, ανάμεσα στις κάμερες και σε ολόκληρο το συνεργείο! Ήταν η στιγμή που κατάλαβα πόσο μεγάλο και ωραίο ήταν αυτό που πάμε να κάνουμε. Κατά τη διάρκεια της μέρας σχεδόν όλα πήγαν ρολόι και μετά από πολύ κούραση επέστρεψα στην έδρα μου. Εδώ θα ήθελα να πω πως χρειάστηκαν αρκετά ψεματάκια προσπαθώντας να δικαιολογήσω την απουσία μου…!

Το συναίσθημα που άρχισε να με κυριεύει μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους του βίντεο ήταν η αγωνία για το πότε θα γίνει η προβολή και αν θα πάνε όλα όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Φτάνοντας στην αίθουσα οι χτύποι της καρδιάς είχαν φτάσει στο ταβάνι. Καθώς παρακολουθούσαμε τα τρέιλερ των νέων ταινιών στην αίθουσα του κινηματογράφου, το τηλέφωνό μου χτυπάει (δήθεν πως είναι ο πατέρας μου)…

Έτρεμαν τα πόδια μου καθώς άφηνα πίσω μου την Αθηνα να βλέπει αμέριμνη το τελευταίο τρέιλερ ταινίας πριν παίξει η ταινία που της έχουμε ετοιμάσει! Μπαίνω στο καμαράκι, βάζω τη στολή μου και μαζί με αυτή έρχεται η συγκίνηση η χαρά και μια μεγάλη ανακούφιση πως όλα τελικά ήρθαν όπως ακριβώς τα ήθελα! Με το που ολοκληρώθηκε η προβολή της ταινίας μας, μπαίνω και βλέπω την Αθηνούλα μου να κλαίει από χαρά!

Ήταν από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου. Τελικά μου είπε ΝΑΙ! Θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που βοήθησαν για να βγει αυτό το αποτέλεσμα και σε όλους τους φίλους μας που είναι πάντα διπλα μας. Τέλος ένα ευχαριστώ στην Αθηνούλα μου, που ήρθε στη ζωή μου!

Δείτε σκηνές από τα παρασκήνια

Πώς περιγράφουν το βίντεο οι δημιουργοί του.

«Ο Κώστας είναι ένας σύγχρονος Έλληνας ιππότης που αναζητά την ιδανική για αυτόν γυναίκα. Στην πορεία της αναζήτησής του, απορρίπτει μεταξύ άλλων και 29 διάσημες Ελληνίδες!
Όταν τελικά βρίσκει την αγάπη της ζωής του, την ξεχωρίζει και αποφασίζει να ακολουθήσει το ένστικτό του για να τον οδηγήσει σε αυτήν. Έτσι καβαλάει το μαύρο του άλογο, περνάει μέσα από δάση, βουνά, δρόμους και ποτάμια. Καθώς είναι σύγχρονος ιππότης, το ταξίδι του τον οδηγεί στη σημερινή πόλη της Κοζάνης, έξω από τον σημερινό κινηματογράφο Ολύμπιον.
Μέσα στον κινηματογράφο βρίσκεται ο έρωτας της ζωής του και τον περιμένει. Φτάνοντας εκεί, έχει μόνο έναν στόχο στο μυαλό του: Να την κάνει δική του για πάντα. Αποκαλύπτοντας την αληθινή ταυτότητά του, μπαίνει, γονατίζει, της δίνει το δαχτυλίδι και της ζητάει να γίνει γυναίκα του.» 

Δείτε υπέροχες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του φιλμ.

 

thetoc.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: