ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ

By on 15/12/2005

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ

Ο Δήμος Κοζάνης θέλοντας ενόψει των χριστουγεννιάτικων εορτών, να διευκολύνει την κυκλοφορία σε πεζούς και τροχοφόρα στο κέντρο της πόλης καθώς και στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς, λαμβάνει μία σειρά από μέτρα:

  • Έντονη παρουσία τροχονόμων – δημοτικών αστυνόμων όπου χρειάζεται.
  • Αυξημένες περιπολίες δημοτικών αστυνομικών οχημάτων.
  • Πιλοτικές παρεμβάσεις διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην έξοδο οχημάτων από το κέντρο της πόλης.
  • Απαγόρευση της στάθμευσης στην “11ης Οκτωβρίου” από “Αριστοφάνους” μέχρι “Αριστοτέλους” στην αριστερή πλευρά του δρόμου, τις ώρες 11:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00 όταν λειτουργεί η αγορά.
  • Μονοδρόμηση της “Νικομηδείας” από “Σμύρνης” προς πλατεία “Μπρίστολ”.

Οι παραπάνω παρεμβάσεις στοχεύουν στην αποσυμφόρηση στον “κόμβο Κρόκου” κατευθύνοντας την κυκλοφορία προς την Εγνατία δια της οδού “Προύσης” και “Νικομηδείας”.

Ο Δήμος Κοζάνης κάνει έκκληση στους οδηγούς να μήν χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα τους αν δεν υπάρχει ανάγκη στο κέντρο της πόλης και να αποφεύγουν την παράνομη στάθμευση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης συμβάλλοντας στην προσπάθεια του Δήμου για την διευκόλυνσή τους.

Ο Δήμος,ώς γνωστό, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης δρομολόγησε δωρεάν μεταφορά με mini bus μέχρι 10 Ιανουαρίου 2006, τις απογευματινές ώρες (17:00 – 21:00) καθώς και έκπτωση 40% στο κόστος στάθμευσης των ιδιωτικών γκαράζ.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Από το Γραφείο Τύπου

[Submitted by lias]

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: