Καταγγελία για τις προσλήψεις στα διόδια Πολυμύλου

By on 07/09/2010

Καταγγελία για τις προσλήψεις στα διόδια Πολυμύλου


Συνέχεια στις καταγγελίες τους περί μη πρόσληψης κατοίκων από την περιοχή του Πολυμύλου στα διόδια της Εγνατίας οδού, δίνουν οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι μάλιστα σε νεότερη καταγγελία τους, που υπογράφεται από τους «Αδικημένους κατοίκους Πολυμύλου Κοζάνης», ζητούν να λειτουργήσουν τα διόδια με προσωπικό από κατοίκους της περιοχής, λέγοντας μάλιστα πως έχουν υποστεί πολλά προβλήματα όλο αυτό το διάστημα από τη λειτουργία της Εγνατίας Οδού.

Οι «Αδικημένοι κάτοικοι Πολυμύλου Κοζάνης» στη δημόσια καταγγελία τους, που κοινοποιείται στον πρωθυπουργό, στον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, στον Νομάρχη Κοζάνης, στον δήμαρχο Ελλησπόντου και στον φορέα λειτουργίας των διοδίων, αναφέρονται στα προβλήματα που έχουν υποστεί όλα αυτά τα χρόνια από τη λειτουργία της Εγνατίας οδού και στις επιπτώσεις που αυτό συνεπάγεται. Χαρακτηριστικά αναφέρουν πως ναι μεν κατασκευάστηκε ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος αλλά παράλληλα, εξαφανίστηκαν εκατοντάδες γόνιμα χωράφια στον Πολύμυλο, έκλεισαν επιχειρήσεις στην Ζωοδόχο Πηγή, η περιοχή πλέον πλήττεται από καυσαέριο και την ηχορύπανση, ενώ το φυσικό περιβάλλον καταστράφηκε.

πηγή: Πρωινός Λόγος

3 Comments

 1. 3192.sinti

  07/09/2010 at 11:50

  Μια χαρά το βρήκαν όλοι και το ''παιζουν'' αδικημένοι.Δεν καταλαβαίνω τη λογική του πληττόμενου…για τα χωράφια αποζημιώθηκαν….δεν θα τους εξασφαλίσουμε και δουλειες για τα παιδια,τα εγγονια και τα δισέγγονα,όπως ακριβώς γίνεται στη ΔΕΗ που ούτε απ'εξω δε μπορεί να περάσει κάποιος που δεν έχει εντοπιότητα 😉

 2. 819.mountvoio

  07/09/2010 at 19:14

  Συμφωνώ απολύτως μαζί σου Sinti. Αν δηλαδή τα διόδια είχαν κατασκευαστεί 10 χιλιόμετρα πρίν, στο Δρέπανο παράδειγμα θα καθόταν στ'αυγα τους και θα έλεγαν ότι θα έπρεπε να προσληφθούν υπάλληλοι μόνο από το Δρέπανο?
  [ διορθώθηκε [time=short]1283887107[/time] ]

 3. 2296.tsoutsano

  08/09/2010 at 08:52

  καλα δεν ντρεπονται αυτοι να νομιζουν πως ζουνε στ δεκαετια τοθ 1980 που θα περναν ολους τους συγγενεις στη δουλεια,λες και ειναι ΔΕΗ.
  και υποφερουν απο το καυσαερια,απο την ηχορυπανση,αν παρουν τα παιδια τους στη δουλια,δεν θα υποφερουν?!!!
  (ισος εισχυριστουν μετα πως απο την ηχορυπανση,τα καυσαερια,δεν καληεργουνται σωστα οι πατατες)!!!!!

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: