Ανοικτό Πανεπιστήμιο : Πρόκληση για αυτούς που θέλουν

By on 31/10/2005

To Ανοικτό Πανεπιστήμιο είναι το 14ο ΑΕΙ της χώρας μας το οποίο χορηγεί Πανεπιστημιακό Τίτλο στους αποφοίτους του. Η ένταξη στο Ε.Α.Π. γίνεται με κλήρωση κατόπιν λήψεως όλων των αιτήσεων. Δεν υπάρχουν προυποθέσεις εγγραφής παρα μόνο αποφοιτήριο Λυκείου. Η προσπάθεια που καταβάλλει ο φοιτητής είναι μεγάλη και απαιτεί αρκετή προσπάθεια ενώ σε περίπτωση που πάρει όλες τις ενότητες κάθε έτους απαιτήται full time απασχόληση. Οι περισσότεροι φοιτητές το παρατάνε στο πρώτο έτος, μόλις ανακαλύπτουν τη δυσκολία του, αφού απαιτέι αρκετό προσωπικό χρόνο. Επίσης υπάρχει και χρηματικό αντίτιμο ανα ενότητα που λαμβάνει ο φοιτητής. Πρίν κάνετε αίτηση ενημερωθείτε.

Ανακοίνωση

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων υποψηφίων φοιτητών για το Ακαδημαϊκό έτος 2006-07 και για τα 6 προπτυχιακά και τα 24 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του ΕΑΠ, θα γίνει κατά την περίοδο από 1 Νοεμβρίου 2005 έως 10 Δεκεμβρίου 2005.

Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα θα γίνει και η έντυπη υποβολή αιτήσεων, υποψηφίων φοιτητών μελών εκπαιδευτικού προσωπικού των ΤΕΙ με προσωποπαγή θέση, για τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του ΕΑΠ.

Τέλος, κατά το χρονικό διάστημα από 1 Νοεμβρίου 2005 έως 31 Δεκεμβρίου 2005 θα γίνει και η έντυπη υποβολή αιτήσεων, υποψηφίων φοιτητών ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), για τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών του ΕΑΠ.

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΕΑΠ κατά τα παραπάνω χρονικά διαστήματα προκειμένου να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ανωτέρω θέματα καθώς και για να υποβάλουν την αίτησή τους.

Κάντε κλικ για να κατεβάσετε το σχετικό έντυπο για Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά

Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά για άτομα με ειδικές ανάγκες

Πρόσκληση για την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Μεταπτυχιακών Σπουδαστών – Μέλη εκπαιδευτικού προσωπικού ΑΤΕΙ με προσωποπαγή θέση που δεν κατέχουν μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης – στα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του ΕΑΠ

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: