Εκδηλώσεις κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας

By on 04/02/2006

Εκδήλωση Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης
Εκδήλωση- κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης σήμερα Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΑΛΙΑΚΜΩΝ.

Εκδήλωση – κοπή βασιλόπιτας του συνδυασμού “ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΚΟΖΑΝΗ”
Εκδήλωση- κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας διοργανώνει ο συνδυασμός “Πρωτεύουσα Κοζάνη” με επικεφαλής την κ. Άννα Νανοπούλου, αύριο Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο ΑΛΙΑΚΜΩΝ στην Κοζάνη.

Εκδήλωση Οικολογικής Κίνησης Κοζάνης
Η Οικολογική Κίνηση Κοζάνης πραγματοποιεί εκδήλωση – κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας αύριο Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στον ψηλό Αηλιά.

Εκδήλωση Πολιτιστικού Συλλόγου Σκ´ρκας ” Ο φανός”
Εκδήλωση – κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκ´ρκας “Ο Φανός” σήμερα Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ στην οικογενειακή ταβέρνα Ο ΖΗΝΟΣ.

Κοπή βασιλόπιτας ΚΑΠΗ Δήμου Αιανής
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΑΠΗ του Δήμου Αιανής πραγματοποιεί την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας στο κέντρο διασκέδασης “ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ” στη Ροδιανή σήμερα Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ. Θα ακολουθήσει Δημοτική βραδιά με το συγκρότημα του Ιωάννη Μπούκου.

Εκδήλωση Πολιτιστικού Συλλόγου Κοζάνης
Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Κοζάνης ” ΟΥ ΦΑΝΟΣ- ΠΗΓΑΔ ´Τ ΚΕΡΑΜΑΡΓΙΟΥ ” πραγματοποιεί χορό στο οικογενειακό κέντρο ΠΑΛΑΤΙ σήμερα Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 9:30 το βράδυ.

Εκδήλωση για την κοπή Βασιλόπιτας από την Ένωση Ξενοδόχων του Νομού Καστοριάς
Εκδήλωση για την κοπή Βασιλόπιτας θα πραγματοποιήσει Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 430 το απόγευμα στο ξενοδοχείο LIMNEON RESORT, η Ένωση Ξενοδόχων του Νομού Καστοριάς.

Εκδήλωση Ορειβατικής Λέσχης Εορδαίας
Η Ορειβατική Λέσχη Εορδαίας διοργανώνει εκδήλωση -κοπή βασιλόπιτας αύριο Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στη πλατεία της Κοινότητας Βλάστης στη 1 το μεσημέρι. Θα προηγηθεί ανάβαση στο Άσκιο.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: