Εκδηλώσεις.

By on 27/01/2006

Εκδήλωση κοπής πίτας διοργανώνει σήμερα Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι ο Σύλλογος Υπαλλήλων Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης. Η κοπή της πίτας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης.

Τον ετήσιο χορό διοργανώνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, σήμερα Παρασκευή στις 9:30 το βράδυ στο οικογενειακό κέντρο “Πολιτεία”. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Σύλλογος θα απονείμει τιμητική πλακέτα στην κα Ελένη Χατζηκώστα για τη δωρεά της προκειμένου να ανεγερθεί ένα σύγχρονο νηπιαγωγείο στην πόλη της Κοζάνης.

Δείπνο προς τιμή των Μέσων Μαζικών Ενημέρωσης του Νομού Κοζάνης διοργανώνει το ΕΒΕ Κοζάνης, σήμερα Παρασκευή στις 8:30 το βράδυ στην οικογενειακή ταβέρνα “Κελάρι” στο 2ο χιλιόμετρο Κοζάνης – Πτολεμαϊδας.

Ρεσιτάλ πιάνου διοργανώνει σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2006 το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης στην αίθουσα του ωδείου ενώ τη Κυριακή στις 7 το απόγευμα θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας για τους τρις ιεράρχες με συναυλία που θα πραγματοποιήσει η ορχήστρα δωματίου του. Το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2006 η ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου θα δώσει συναυλία στο μουσείο Αιανής. Όπως δήλωσε στο Δίκτυο ΕΡΑ Δυτικής Μακεδονίας ο πρόεδρος του Δ.Σ του ΔΩΚ κ.Μανώλης Παφίλης μιλώντας για τις δραστηριότητες του ωδείου επεσήμανε πως γίνεται ένα άνοιγμα στην κοινωνία με συμμετοχές σε διάφορες εκδηλώσεις εμφανίσεις που έχουν προγραμματιστεί σε Δήμους του Νομού Κοζάνης καθώς και συνεργασίες με τα ιδιωτικά ωδεία. Επίσης την Κυριακή 29 Ιανουαρίου με πρωτοβουλία του συλλόγου καθηγητών του ΔΩΚ θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτικό εκπαιδευτικό σεμινάριο από τις 12.30 το μεσημέρι έως και τις 5 το απόγευμα με καλεσμένο τον λέκτορα καθηγητή μουσικολογίας του Α.Π.Θ κ. Τζούκρα.

www.ert.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: