Εκδηλώσεις

By on 04/12/2005

Χριστουγεννιάτικο “ΜΠΑΖΑΡ”

Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ, διοργανώνει σήμερα Κυριακή το Τοπικό Τμήμα Κοζάνης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ θα λειτουργεί στο καφέ “Αλλοτινό” στην Κοζάνη από τις 10:30 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Εορτασμός της Αγίας Βαρβάρας

Την προστάτιδά τους Αγία Βαρβάρα, τίμησαν σήμερα Κυριακή οι λιγνιτωρύχοι, με σειρά εκδηλώσεων που διοργάνωσε το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας. Το πρωί θα εψάλη τρισάγιο στη μνήμη των λιγνιτορύχων που έχασαν την ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, ακολούθησε Δοξολογία στο αμφιθέατρο της Σχολής Ορυχείων από τον Μητροπολίτη Φλωρίνης – Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητο και χαιρετισμός από τον Γενικό Διευθυντή Ορυχείων της ΔΕΗ κ. Κωνσταντίνο Μελά.

Εορτασμός Αγίου Νικολάου

Ο φετινός εορτασμός του πολιούχου – προστάτη της Κοζάνης Αγίου Νικολάου, ξεκινά από σήμερα Κυριακή. Το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας με ομιλητή τον πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη πατέρα Νικάνωρα Παπανικολάου, Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Σπαρμού Ελασσώνος με θέμα “Η ακτινοβολία των αρετών του Αγίου Νικολάου”.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: