Eκδήλωση με τίτλο «Μουσικές και Ποιητικές… συν-δημιουργίες»

By on 19/02/2014

Μια ξεχωριστή και πρωτότυπη εκδήλωση με τίτλο ” Μουσικές και Ποιητικές… συν-δημιουργίες “ παρουσιάζει η Musicart-Νέο Ωδείο Κοζάνης, το Σάββατο 22Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 7:00μμ στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης.

Η Musicart θέλοντας να παίξει καθοριστικό  ρόλο στη διαμόρφωση του μουσικού, αλλά και όχι μόνο, πολιτισμού του αύριο, και με γνώμονα πάντα την υψηλή αισθητική και ποιότητα καθώς και τον σεβασμό προς τον ακροατή, αποφάσισε να συνδημιουργήσει και με  άλλες μορφές τέχνης. Και ξεκινάει με τη μουσική των λέξεων, δηλαδή την ποίηση.

Σε αυτό το εγχείρημα στάθηκαν στο πλευρό της τέσσερις συμπολίτες μας: Η Αναστασία Κωνσταντινίδου, η Ειρήνη Λαρδούτσου, ο Άκης Μπούρας και ο Γιάννης Χαμιζίδης.

Θα απαγγείλουν ανέκδοτους στίχους, θα “συνομιλήσουν” με τους μουσικούς, ενώ ένα ποίημα από τον καθένα  έχει μελοποιηθεί και θα ερμηνευτεί σε  Ά εκτέλεση από το Μανώλη Χατζημανώλη.

Θα ακουστούν ακόμη γνωστά μελοποιημένα ποιήματα από τους μαθητές της τάξης του σύγχρονου τραγουδιού ενώ η μουσική θα είναι κυρίαρχη καθόλη τη διάρκεια  της εκδήλωσης. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: