Φρίκη στη Βραζιλία: Τη βίαζαν έξι ώρες μέσα σε λεωφορείο

By on 15/06/2013

Δραματικές ώρες πέρασε ένα ζευγάρι φοιτητών στο Ρίο τηςΒραζιλίας. Χτύπησαν τον νεαρό και επί έξι ώρες βίαζανμπροστά στα ματιά του, την κοπέλα του.

Θυμίζει πολύ την υπόθεση της επίθεσης και του βιασμού της 23χρονης φοιτήτριας στο Νέο Δελχί, όταν έξι άνδρες της επιτέθηκαν μέσα σε λεωφορείο, χτύπησαν τον φίλο της, τη βίασαν, τη χτύπησαν και την πέταξαν στο δρόμο.

Αυτή τη φορά, η φρίκη «ταξίδεψε» στη Βραζιλία. Θύματα μια 21χρονη Αμερικανίδα φοιτήτρια και ο 23χρονος Γάλλος σύντροφός της. Βρίσκονταν, το βράδυ του Σαββάτου σε τουριστικό λεωφορείο στην περιοχή της Κοπακαμπάνα και κατευθύνονταν σε μια γειτονιά όπου υπάρχουν μπαρ και νυχτερινά μαγαζιά.

Δέχτηκαν επίθεση από τρεις άνδρες. Χτύπησαν τον 23χρονο με σιδερόβεργα και τον έδεσαν. Στη συνέχεια, ακινητοποίησαν την κοπέλα και άρχισαν να τη βιάζουν ενώ το μίνι μπας συνέχιζε να κυκλοφορεί στους δρόμους του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Βίασαν την 21χρονη φοιτήτρια επί έξι ώρες. Στην κτηνωδία συμμετείχε και ο οδηγός του λεωφορείου.

Μετά απ’ όλα αυτά, οι δράστες υποχρεώσαν τα θύματά τους να «σηκώσουν» χρήματα από τις πιστωτικές τους κάρτες και μετά τους ελευθέρωσαν, γράφουν οι New York Times.

Και οι τρεις δράστες συνελήφθησαν, οι δυο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και ο άλλος το βράδυ της Δευτέρας. Ο ένας από τους δυο ομολόγησε.

Η επίθεση έρχεται την ώρα που οι αρχές της Βραζιλία προσπαθούν να περιορίσουν την εγκληματικότητα καθώς φέτος το Ρίο θα φιλοξενήσει το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, παρουσία και του Πάπα Φραγκίσκου, το 2014 θα γίνει το Μουντιάλ και το 2016 οι Ολυμπιακοί Αγώνες!

Newsit.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: