Διήμερο εθελοντικής Αιμοδοσίας της ΕΤΕ – ΔΕΗ

By on 09/09/2012
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

AIMOΔΟΣΙΑΔιήμερο εθελοντικής Αιμοδοσίας διοργανώνει το Ταμείο Αλληλοβοήθειας της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ (ΕΤΕ-ΔΕΗ) στο λεκανοπέδιο Πτολεμαΐδας την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου και καλεί τους κατοίκους της περιοχής και τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ, να αφιερώσουν για άλλη μία φορά 10 λεπτά από τον ελεύθερο χρόνο τους, δίνοντας αίμα και σώζοντας την ίδια στιγμή την ζωή ενός συνανθρώπου μας.

Πηγή:e-ptolemeos.gr

Με σύνθημα λοιπόν «Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο προσφέρεται. Είναι ζήτημα Ζωής – είναι ζήτημα Τιμής», το Ταμείο Αλληλοβοήθειας διοργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις αιμοδοσίας σε περιοχές της Εορδαίας και του Αμυνταίου.

Την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας και στον ΑΗΣ Αμυνταίου από 8.30π.μ. έως 1.30μ.μ. και το απόγευμα στον Άγιο Παντελεήμονα του δήμου Αμυνταίου και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Οικισμού Καρδιάς Πτολεμαΐδας «Η Μέρα» από 6μ.μ. έως 9.30μ.μ..

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στο Ορυχείο Νοτίου Πεδίου από 8.30π.μ. έως 1/30μ.μ. και το απόγευμα της ίδιας μέρας στο Ανατολικό Εορδαίας και στη στέγη της Θρακικής Εστίας Εορδαίας στην Πτολεμαΐδα από 6μ.μ. έως 9.30μ.μ..

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: