Στήριξη του έργου της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής από την Περιφέρεια (φωτογραφικό υλικό)

By on 24/08/2012
ΣΟΚΟΥΤΗΣ
Στην ενίσχυση του εξοπλισμού της Τροχαίας Κοζάνης με ένα αλκοολόμετρο και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ελαστικά για τα πυροσβεστικά οχήματα προχώρησε η  Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης. Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης, Γιάννη Σόκουτη, παρουσία του διοικητή της Τροχαίας, Σπύρου Διόγκαρη, και του διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ιωάννη Φωστιέρη.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση και τη στήριξη της Περιφέρειας και της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δήλωσε « Η πρωτοβουλία αυτή έχει ουσιαστικό αλλά και συμβολικό περιεχόμενο καθώς σηματοδοτεί την ενιαία έκφραση της πολιτείας και τη συνεργασία όλων των υπηρεσιών, για τον κοινό σκοπό που είναι η εξυπηρέτηση και προστασία του πολίτη».

 

Τις ευχαριστίες τους προς την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης εξέφρασαν τόσο ο Διοικητής της Τροχαίας, όσο και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής .

 

 

 

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΛΚΟΟΛΟΜΕΤΡΟΥ

 

 

ΣΟΚΟΥΤΗΣ

 

 ΣΟΚΟΥΤΗΣ

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: