Πολλά τα προβλήματα στην αγορά καυσίμων της Κοζάνης

By on 18/07/2012
ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟΟι εξελίξεις και οι αλλαγές στα θέματα καυσίμων απασχόλησαν τους επαγγελματίες του κλάδου στην Κοζάνη που προχώρησαν σε γενική συνέλευση την περασμένη Τετάρτη.

 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι βενζινοπώλες στην τρέχουσα συγκυρία με τις αλλαγές που αναμένονται.

 

Πηγή:ο Χρόνος

 

«Συνταγή της καταστροφής» χαρακτήρισε την πολιτική που ακολουθείται ο πρόεδρος των βενζινοπωλών του νομού Κοζάνης Γιώργος Χατζηκυπραίος.

 

Τη συνέλευση απασχόλησε, επίσης, ο νέος τεχνικός κανονισμός, το τι θα γίνει μετά την παύση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, το σύστημα εισροών εκροών που θα τοποθετηθεί στα πρατήρια και άλλα εσωτερικά θέματα.

 

Οι βενζινοπώλες εξέφρασαν την αγανάκτησή του για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ασφαλιστικός τους φορέας, ενώ θα στείλουν επιστολή για το θέμα στο δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο, στο αρμόδιο υπουργείο και στον ΟΑΕΕ. «Θέλουμε να σταματήσει να υπάρχει το επικουρικό και να μας επιστραφούν τα χρήματα μας. Αυτά είναι πράγματα απαράδεκτα και παράλογα» τόνισε ο κ. Χατζηκυπραίος.

 

Από τη συνέλευση δεν έλειψε η αναφορά στην δραματική κατάσταση της αγοράς, στην οποία οι πιστώσεις και «τα δανεικά και αγύριστα» παίρνουν διαστάσεις επιδημίας. Ως εκ τούτου πολλά είναι τα «λουκέτα» που μπαίνουν στα πρατήρια, σύμφωνα με τον πρόεδρο των βενζινοπωλών της περιοχής.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: